Omiš - Apartmány v soukromí no-name ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš - Apartmány v soukromí no-name ***

OMIŠ je charakteristické dalmatské historické město se známým a příjemným prostředím Dalmácie a Mediteránu. Bouřlivá historie obdarovala město, ležící na ústí řeky Cetiny do moře, drahocennými kulturními památkami, které jsou ukryty v římských památnících, pirátských pevnostech a přírodní kráse kaňonu řeky Cetiny. Pro Omiš je charakteristická písečná pláž, která je jedinečná v této části Mediteranu. Celé město a oblast je plná překrásných vil a privátů vhodných pro odpočinek a pobyt.
LOKVA se rozkládá na svazích omického Dináru. Jedinečné oblázkové pláže (Žicova Riva, Artina, Plani Rat, Ruskamen) jako i malé a útulné zátoky zařazují Lokvu na speciální místo na tomto území. Stará vesnice s farním kostelem nabízí nádherný pohled na dalmatské ostrovy. Ruskamen je ideální místo pro vodní sporty.
PISAK je perla omišské riviery. Malé rybářské město umístěné v místě, kde se spojuje omišský Dinár s pohořím Biokovo. Impresivní okolí ostrých stěn, které se při sestupu do moře stávají mírnými a krásnými oblázkovými plážemi, dají kouzlo a krásu tomuto místu, především v zátoce Vruja.
Všechny apartmány „NO NAME“ jsou vzdáleny od 100 do cca 500 m od moře. Pláže jsou oblázkové v celé oblasti omišské Rogoznice a v místě Omiš a Duće je pláž písečná. V blízkosti je restaurace, kavárna, obchod. Všechny apartmány mají ložnici (e), kuchyň s denní místností, sociální zařízení, balkon nebo terasu. Apartmány typu studia nemají oddělenou ložnici. Na vyžádání je možný apartmán s klimatizací - poplatek se hradí na místě majiteli apartmánu. Rovněž apartmán s možností WI-FI připojení k internetu je na vyžádání a je zdarma.

Poloha: do 500 m od moře

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 1.5.2017 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 5 % !!! Slevy se nesčítají.


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=4 ! Sleva se nesčítá s časovou slevou.

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=5 ! Sleva se nesčítá s časovou slevou.

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 ! Sleva se nesčítá s časovou slevou.


Přistýlka je možná pouze u apartmánu 1/4 (2/2).

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.