Omiš - Omiš - Duće - ubytování v soukromí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Omiš - Omiš - Duće - ubytování v soukromí

Omišská riviéra se nachází mezi Splitem a Makarskou. Tato oblast se vyznačuje velkým množstvím malých a velkých pláží z oblázků a písku. Nabízíme ubytování apartmánů bez jména přímo v Omiši, část Duće. Apartmány jsou vzdálené max. 400 m od moře. Ubytování vybízí k procházkám ke známému Omišskému hradu.
Ubytování: Apartmány jsou kompletně vybaveny pro 2-8 osob lůžky v ložnicích, mají koupelnu se sprchou a WC, kuchyňský kout, jídelní kout, obývací místnost s TV, balkón nebo terasu. Parkování je přímo u apartmánu nebo v blízkosti.
A2 - dvoulůžková ložnice, kuchyně, koupelna se sprchou a WC, balkon nebo terasa, A3 - třílůžková ložnice, kuchyně, koupelna se sprchou a WC, balkon nebo terasa, A4 - 2 x dvoulůžková ložnice, kuchyně, koupelna se sprchou a WC, balkon nebo terasa, A5 - dvoulůžková a třílůžková ložnice, kuchyně, koupelna se sprchou a WC, balkon nebo terasa, A6 - 3x dvoulůžková ložnice, kuchyně, koupelna se sprchou a WC, balkon nebo terasa, A7 - 2 x dvoulůžková ložnice, 1 x 3 lůžková ložnice, kuchyně, koupelna se sprchou a WC, balkon nebo terasa, A8 - 4 x dvoulůžková ložnice, kuchyně, 2 x koupelna se sprchou a WC, balkon nebo terasa
Stravování: vlastní. Možnost dokoupení polopenze za 470,- Kč na osobu a den nebo pouze večeře za 300,- Kč na osobu a den.
Klimatizace na vyžádání je možná za příplatek 6,- €/den - platba na místě
1 dítě do 3,99 let na lůžku s rodiči zdarma

Poloha: Do 500 metrů od pláže

klimatizace 6,- Eur/den - platba na místě
polopenze - 470,- Kč/osoba/den, večeře - 300,- Kč/osoba/den