Orebić - Orebič - apartmány Vierka

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Orebić - Orebič - apartmány Vierka

Poloostrov Pelješac - Orebić : Apartmánová dům Vierka leží v centru letoviska v klidné ulici a poskytuje svým hostům příjemné místo pro dovolenou.
Ve vile je 5 kompletně vybavených apartmánů.
Žlutý apartmán A4 pro 2-4 osoby (45 m2 včetně terasy) - apartmán je v 1. patře s terasou směrem na moře, má jednu dvoulůžkovou ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, koupelnu s WC.
Žlutý apartmán A3 pro 2-3 osoby (45 m2 včetně terasy) - apartmán je v přízemí, má jednu dvoulůžkovou ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem a gaučem pro jednu osobu, koupelnu s WC, terasu. V apartmánu je možná jedna přistýlka za poplatek.
Růžový apartmán A4 pro 2-4 osoby (55 m2 včetně terasy) - apartmán je v 1. patře s terasou směrem na moře, má jednu dvoulůžkovou ložnici, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, koupelnu s WC. V apartmánu je možná jedna přistýlka za poplatek.
Oranžový apartmán A4 pro 2-4 osoby (55 m2 včetně terasy) - apartmán je v přízemí, má jednu dvoulůžkovou ložnici, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro dvě osoby, koupelnu s WC, terasu. V apartmánu je možná jedna přistýlka za poplatek.
Modrý apartmán B6 pro 4-6 osob (75 m2 včetně terasy) - apartmán je v 1. patře s terasou směrem na moře, má dvě dvoulůžkové ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby, dvě koupelny s WC. V apartmánu je možná jedna přistýlka za příplatek.
V každém apartmánu je vybavená kuchyň : lednička s mrazákem, elektrický nebo plynový sporák, rychlovarná konvice, nádobí na vaření a stolování.
Ložnice jsou orientované na severní stranu a poskytují příjemný chládek. Obývací pokoje s kuchyní jsou orientované na jižní stranu na moře a mají přímý vstup na terasu.
V apartmánech jsou ručníky a povlečení.
U apartmánu je venkovní krb s posezením a místo na parkování aut.
Stravování: vlastní nebo možnost dokoupení polopenze na místě, ale objednat již při rezervaci.
Snídaně: čaj, mléko, jogurty, pečivo, máslo, salám, sýr, paštika, míchaná vajíčka, džem, med, zelenina...
Večeře: polévka, hlavní chod, chléb, salát, jeden nápoj.
Cena polopenze: 15 Eur/den/osoba, 10 Eur/den/dítě 4 - 12 let, 5 Eur/den/dítě do 4 let.
V apartmánu může být jedno dítě do 3,99 let bez nároku na lůžko za 5 Eur/noc. Dítě bez lůžka může být pouze při plném obsazení apartmánu. Platba na místě.
Malý pes nebo kočka je možná za poplatek 5 Eur / den. Platba na místě.
Pláž: štěrkovo oblázková pláže je vzdálená cca 250 m, kamenitá pláž cca 300 m, a známá písčitá pláž Trstenica cca 400 m.
Nástup na ubytování je možný kterýkoliv den.