Ostrov Hvar - město Stari Grad - Hotel Arkada

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Hvar - město Stari Grad - Hotel Arkada

Hotel Arkada** leží přímo u pláže, která je z malé části oblázková, jinak přírodní skalnatá s betonovými platy. Centrum města Stari Grad je vzdálené cca 800 metrů.
Vybavení hotelu: recepce, restarurace, směnárna, kavárna, bar, taverna, minimarket, kadeřnictví, fitness, sauna, vnitřní bazén s mořskou vodou (v červenci a srpnu uzavřen) a venkovní bazén s mořskou vodou, terasa a bar u bazénu, parkoviště, zahrada s pávy.
Vybavení pokojů: dvoulůžkové pokoje mají koupelnu se sprchou a WC, SAT TV, telefon a balkón. Pokoje jsou směřovány buď na moře, nebo do parku. Pouze pokoje směr park mají možnost přistýlky. Možnost dokoupení dětské postýlky pro dítě do 1,99 let za 5,- EUR na den - platba na místě, ale rezervace v CK.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 330,- Kč na osobu a den.
Sport a zábava: vnitřní a venkovní bazén, fitness, sauna, v blízkosti sportovní areál (tenis, basketbal, kopaná, minigolf), půjčovna kol, vodních lyží a motorových člunů, pořádají se zde lodní výlety. V centru letoviska Stari Grad s mnoha historickými památkami, které lákají k procházkám, je také spousta barů, restaurací, kaváren, kino, muzeum.
Pro přepravu osobním autem na ostrov doporučujeme využít trajekt Drvenik - Sučuraj (ostrov Hvar), plavba trvá cca 35 minut a trajekt pluje 10x denně. Více informací na www.jadrolinija.hr nebo v cestovní kanceláři.
Možnost využití místního transferu z přístavu k ubytování za poplatek 6,- EUR za osobu (oba směry)
Sleva za včasný nákup 10 % při rezervaci do 28.2.2018
Sleva za včasný nákup se nevztahuje na termíny do 9.6., 7.7.-14.7. a od 15.9.2018, kde je již zahrnuta sleva 7=6 v ceně
Domácí mazlíčci nejsou povoleni
příjezdy možné každý den s min počtem 3 nocí
check in 14:00 check out 10:00

Poloha: Přímo u pláže

Vybavení: recepce, směnárna, kadeřnictví, restaurace, bar, kavárna, sauna, krytý bazén, bazén s mořskou vodou, letní terasa, obchod se suvenýry, parkoviště.

Sport a zábava: fitness, bazén, minigolf, půjčovna loděk, vodní sporty, basketbal, tenis, vodní lyže, šnorchlování, půjčovna kol, půjčovna lyží.

možnost dokoupení obědů za 330 Kč/osobu/den
dětská postýlka na vyžádání 5 Eur/den-platba na místě