Ostrov Korčula - město Korčula - Hotel Liburna

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ostrov Korčula - město Korčula - Hotel Liburna

Hotel Liburna**** se nachází 10 minut chůze od centra, na klidném místě, na pobřeží obklopen středomořskou vegetací. Hotel je umístěn přímo u pláže. Z hotelu je krásný výhled na staré město Korčula. Hotel má venkovní bazén, místnost pro kulečník a stolní tenis, dva tenisové kurty, minigolf. V blízkosti hotelu je tenisová škola. U hotelu je možnost zapůjčení jízdních kol, lodí, skutrů... Hotel byl začátkem roku 2015 zrenovován a nyní se chlubí moderním vybavením společných prostor i pokojů.
Hotel má 84 pokojů - většina má balkon a pohled moře, 26 apartmánů - většina má 2 balkony a pohled moře
Vybavení hotelu: recepce, restaurace s terasou, výtah, denní místnost s TV, aperitiv bar, prodejna suvenýrů, WiFi v celém hotelu. 50 parkovacích míst pro auta-za poplatek 8 Eur/denně nebo 40 Eur/týden.
Ubytování: pokoje standard bez balkonu s pohledem na moře nebo do parku, superior pokoje s balkonem a pohledem na moře nebo do parku, junior suite pro 2-4 osoby s balkonem a pohledem na moře nebo do parku. Všechny pokoje jsou vybavené koupelnou se sprchou/vanou a WC, fénem, SAT TV, telefonem, minibarem, WiFi, klimatizací. Možnost ubytování v jednolůžkovém pokoji s příplatkem 50-75% dle sezony. Možnost ubytování v pokoji Best price, které výjde nejvýhodněji a není v něm možnost přistýlky.
Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.
Pláž: oblázková, kamenitá, písečná, betonová plata, cca 50 m od hotelu, vhodná pro děti.
Sport, animace: venkovní bazén, 2 tenisové kurty, úschovna kol, mini golf, stolní tenis, animační program pro děti v v hlavní sezoně, možnost využívání wellness centra na 1.000 m 2 v nedalekém hotelu Marko Polo, sportovní vybavení pro děti a dospělé (vodní sporty, tenis, cyklistika), miniklub v hotelu Marko Polo
Sleva za včasný nákup 15% při rezervaci do 28.2.2017 (neplatí pro typ pokoje Best price).
Sleva za včasný nákup 10% při rezervaci v období 1.3.-30.4.2017 (neplatí pro typ pokoje Best price).
seniorská sleva 65+ 10% pro terníny 24.6.-7.9.2017
Akce 7=6 se vztahuje na termíny pobytu do 24.6.2017 a 30.9.-28.10.2017 je již zahrnuta v ceně. V těchto termínech je také speciální nabídka -dítě do 13,99 na přistýlce v pokoji 1/2+1 se 2 dosp. osobami zdarma
AKCE A SLEVY SE NEDAJÍ VZÁJEMNĚ KOMBINOVAT
V termínech 10.6.-15.9.2017 je min počet 5 nocí , v ostatních termínech 3 noci

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, bazén, kavárna, TV místnost, letní terasa, tenisové kurty, možnost zapůjčení kol, obchod se suvenýry.