ostrov Pag - HOTEL PAGUS - 5 nocí, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

ostrov Pag - HOTEL PAGUS - 5 nocí, příjezd denně

Poloha: Na okraji pláže

Vybavení: recepce, diskotéka, směnárna, restaurace, bar, bazén, fitness, masáže, krytý bazén, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, rodinné pokoje.

Sport a zábava: fitness, aerobic, vodní sporty, bazén.

pes do 7 kg - 15,- EUR/den - platba na místě

Příjezd možný každý den : Poloha hotelu: hotel Pagus se nachází ve městě Pag, 40 km od Zadaru a 18 km od Novalje, leží na klidném místě v bezprostřední blízkosti vlastní oblázkové pláže. je ideálním místem pro rodinnou i romantickou dovolenou. Mali Lošinj je 47 km od hotelu Pagus, zatímco Lopar je 49 km od hotelu. Nejbližší letiště je letiště v Zadaru, 46 km od hotelu Pagus. Bohatá nabídka známých ostrovních gastronomických specialit v restauracích - pažského sýra a pažského jehněčího masa, zcela jistě ještě posílí požitek z pobytu na tomto ostrově, který je široko daleko známý proslulou, ručně zpracovávanou pažskou krajkou.
Vybavení hotelu: hotel má vlastní pláž, restauraci, směnárnu, bar, fitness, venkovní i krytý bazén, aperitiv bar, WiFi na recepci ZDARMA, parkoviště s omezeným počtem míst.
Ubytování: CLASSIC 1/2 SWC BP ( 22 m 2 ) - manželská postel, WC, sprcha/vana, balkon s pohledem na park, mini bar, sef. CLASSIC 1/2 SWC BM ( 22 m 2 ) - manželská postel, WC, sprcha/vana, balkon s pohledem na moře, mini bar, sef. SUPERIOR 1/2+1 SWC BP ( 23 m 2 ) - manželská postel, možnost přistýlky, WC, sprcha/vana, balkon s pohledem na park, mini bar, sef. SUPERIOR 1/2+1 SWC BM ( 26 m 2 ) - manželská postel, možnost přistýlky, WC, sprcha/vana, balkon s pohledem na moře, mini bar, sef. JUNIOR SUITE 1/2+2 SWC BM ( 40 m 2 ) - manželská postel, možnost dvou přistýlek WC, sprcha/vana, balkon s pohledem na moře, mini bar, sef.
Stravování: polopenze - snídaně i večeře formou bufetu
Pláž: oblázkovo-písečná, přímo u hotelu
Sport a zábava: venkovní a vnitřní bazén se sladkou vodou, whirlpool, sauna, masáže, solárium, aerobic, wellness - fitness, vodní sporty dle místní nabídky.
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 15% při rezervaci a 100% platbě zájezdu do 01.03.2017.
Psa nebo kočku je nutné nahlásit již při rezervaci. Poplatek 15,- € za den do váhy 7 kg, platba na recepci.
Dětská postýlka nutno rezervovat - platba na recepci 5,- EUR/den
Pobytová taxa - 7,- Kn/osoba/den (děti 12-17,99 let 50%, do 12 let zdarma) se platí na recepci
check in 14:00 hod., check out 10:00 hod.