Petrčane - Apartmány ERO

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Petrčane - Apartmány ERO

Poloha: Do 100m od pláže

Vybavení: parkoviště, klimatizace.

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, půjčovna kol, rybaření, šlapadla, vodní sporty, půjčovna loděk.

při rezervaci obou apartmánů najednou je sleva 10% Pes ( do 5 kg ) 10 Eur / den - platba na recepci

Pobyt se psem není možný. : Apartmány "ERO" jsou umístěny na poloostrově Punta Skala, v blízkosti turistického střediska Punta Skala v Petrčane. Vzdálenost k moři je 50 metrů, parkování aut je přímo u apartmánu zdarma. Apartmán je velmi pěkně zařízen a vybaven, nechybí např. venkovní gril. Do centra Petrčane je to asi 1000 metrů podél moře, cukrárna 30 m, k nejbližší restauraci je to cca 300 metrů. V Zadaru (13 km) je velké množství obchodů a supermarketů pro váš pohodlný nákup. V blízkosti apartmánů je nově postaven obchod s potravinami. V objektu je WiFi připojení.
2x Apartmán pro 4 osoby s možností přistýlky:
Přízemí: velikost cca 50 m2, 1x ložnice s oddělenými lůžky, 1x pokoj s manželskou postelí + rozkládací pohovka, kterou lze využít jako přistýlku pro dítě do 12 let, velká koupelna se sprchou, WC, umyvadlem, bidetem a pračkou, kuchyň s jídelním stolem pro 4 osoby, lednička, elektrická deska na vaření, kompletní nádobí a příbory, zastřešená terasa s možností venkovního sezení včetně stolu pro 4 osoby, SAT LCD TV, klimatizace v každém pokoji, v případě potřeby je k dispozici dětská postýlka.
1. patro: velikost cca 50 m2, 1x ložnice s oddělenými lůžky + koupelna se sprchou a WC, 1x pokoj s manželskou postelí + rozkládací pohovka kterou lze využít jako přistýlku pro dítě do 12 let, koupelna se sprchou, WC, kuchyň s jídelním stolem pro 4 osoby, lednička, elektrická deska na vaření, kompletní nádobí a příbory, zastřešená terasa s možností venkovního sezení včetně stolu pro 4 osoby, SAT LCD TV, klimatizace v každém pokoji.
Pláž: dlouhá, široká, kamenitá, oblázková ale i betonová plata s pohodlným vstupem do vody (žebříček), cca 100 metrů od vily, zastíněné travnaté plochy na ležení a opalování. V okolí jsou i oblázkovo -písčité pláže (Např. Zaton, Vir)
Při rezervaci obou apartmánů najednou je sleva 10%.
V případě autobusové dopravy klienti vystoupí na hlavní silnici u benzínové stanice, kam si pro ně po dohodě přijede majitel domu.