Petrčane - Hotel Pinija ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Petrčane - Hotel Pinija ****

Hotel obklopený piniovým lesem. Ideální výchozí bod pro vaše výlety na kolech.

Poloha: klidná, v piniovém háji na malém poloostrově. Restaurace a bary cca 100 m. Centrum obce cca 400 m. Obchody cca 12 km.

Pláž: skalnatá pláž cca 50 m, oblázková pláž cca 200 m. Lehátka na pláži za poplatek (cca 4 €/den).

Vybavení: 300 pokojů. Přijímací hala s recepcí a posezením, společenská místnost, obchod se suvenýry, minimarket, restaurace, bary, úschovna kol, výtah. Ve venkovním areálu sladkovodní bazén, bar u bazénu a terasa. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky za poplatek (cca 2 €/den).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: plážový volejbal, fitness. Cyklistické výlety do okolí s animačním týmem (17.6.-2.9.). Za poplatek: minigolf, 3 antukové tenisové kurty (cca 6 €/hod.), půjčení kol a stolní tenis. Možnost zapůjčení nářadí na drobné opravy jízdních kol.

Internet : WiFi v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (cca 25 x 23 m, otevřen 15.5.-15.9.). Za poplatek: spa zona: vířivka, finská sauna, turecká sauna, kosmetický salon, solná jeskyně, masáže a kosmetické procedury.

Pro děti : dětské hřiště, samostatný dětský bazén, dětský animační program (17.6.-2.9). Děti do 12 let obdrží voucher na minigolf. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
lázeňská taxa: cca 1 €/den/os., platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 3.6.-16.6. a 26.8.-8.9. denně/3 noci, 17.6.-25.8. denně/ 5 nocí;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners.

Stravování: polopenze

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2B/A3B): cca 19 m2, s klimatizací, sat. TV, trezorem, fénem, chladničkou, minibarem (za poplatek), vanou nebo sprchou, WC, na straně do parku. Dvoulůžkové pokoje "MS Premium" (A2C/A3C): cca 22 m2,bez minibaru, s balkonem s výhledem na moře. Jednolůžkové pokoje (A1A): bez určení polohy pokoje, se sprchou, minibarem na vyžádání na recepci, jinak se stejným vybavením jako A2B. Jednolůžkové pokoje premium (A1D): cca 22 m2, bez určení polohy pokoje, s balkonem, minibarem na vyžádání na recepci, jinak se stejným vybavením jako A2C. Dvoulůžkové pokoje premium (A2F/A3F): cca 22 m2, balkon stranou do parku, minibar na vyžádání na recepci, jinak se stejným vybavením jako A2B. Rodinné pokoje (A2E): cca 28 m2, s pohovkou na spaní pro 2 os. a 2 děti do 11,99 let, balkon s výhledem na moře, minibar na vyžádání na recepci, jinak se stejným vybavením jako A2B. Rodinné pokoje (A2G): cca 25 m2, jinak se stejným vybavením jako A2E. Bezbariérové pokoje: na vyžádání.