Podgora - Apartmány Dota - 1. řada u moře

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Podgora - Apartmány Dota - 1. řada u moře

Apartmány DOTA***/**** se nacházejí v centru Podgory, na promenádě, 10 metrů od oblázkové pláže. Před vilou je malá zahrada, celý objekt je oplocen. Studia a apartmány mají klimatizaci (kromě apartmánu A/2+2 v přízemí), plně vybavenou kuchyň, koupelnu se sprchou, WC a fénem, SAT TV. Apartmán v přízemí je vhodný pro osoby s menší hybností.
Popis apartmánů: přízemí - A/2+2*** má dvoulůžkovou ložnici, lůžko pro 2 osoby v obývací místnosti, kuchyňský kout, koupelnu; 1. patro - A/4+1**** má dvě dvoulůžkové ložnice - každá s vlastní koupelnou, obývací místnost s možností jedné přistýlky, kuchyňský kout, velkou terasu směrem na moře, balkón směrem do parku, přistýlka je za příplatek; 2. patro - studio S/2*** má jednu místnost se dvěma lůžky, kuchyňský kout, koupelnu, balkón do parku; A/3+1**** má dvě ložnice, obývací místnost, kuchyňský kout, koupelnu, balkón směrem na moře, přistýlka je za příplatek.
Stravování: vlastní, možnost dokoupení polopenze za 460 Kč/dospělou osobu/den, dítě do 6,99 za 320 Kč na den nebo večeří za 330 Kč /osobu/den a dítě do 6,99 let za 230 Kč na den v blízké restauraci hotelu Podgorka
Parkování je možné na obecním parkovišti za poplatek (cca 70 Kn / den). Apartmány jsou na pěší zóně a nelze k nim kdykoliv dojet autem . V den příjezdu a odjezdu to je možné pouze do 10.00 hod. a to po dohodě s majitelem, který může nechat spustit zábrany. Jinak je v domě vozík, na kterém lze zavazadla pohodlně odvést. Pro klienty cestující autobusem - vzdálenost od výstupního místa k apartmánům je cca 200 metrů. Klasifikace ubytování - hvězdičky - je určena hodnocením pořádající cestovní kanceláře.
Webová kamera ukazuje pláž před apartmány Dota:

Poloha: Přímo u pláže

Sport a zábava: tenis, potápění, šnorchlování, půjčovna kol, rybaření, šlapadla, vodní sporty, půjčovna loděk.