Poreč - Pical Sunny hotel **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Pical Sunny hotel **

Hotel Pical leží uprostřed bujného borového porostu a nachází se cca 10 minut pěší chůzí od centra města Poreč. Hotel má celkem 249 pokojů, naše CK má v nabídce pokoje typu Superior - dvoulůžkové, jednolůžkové a rodinné. Všechny mají SAT/TV, telefon, vysoušeč vlasů, balkon – na mořskou stranu nebo do parku. Nemají klimatizaci.

Hostům je k dispozici klimatizovaná restaurace, restaurace á la carte, lobby bar, café bar, obchod, směnárna, internetový koutek, bezplatné WI-FI v lobby baru; dále má hotel 25metrový hotelový venkovní bazén se slanou vodou a dětský bazén se slanou vodou, bar u bazénu; možnost využití sauny, masáží (za poplatek).

Pláže jsou betonové, oblázkové, travnaté, vzdálené cca 150 m. Na pláži jsou sprchy a převlékací kabinky, lehátka a slunečníky lze zapůjčit za poplatek. Nachází se zde hřiště na plážový volejbal a pískoviště pro děti. Animace: sportovní a rekreační programy mohou klienti využívat v blízkém hotelu Valamar Zagreb: ranní gymnastika, aqua aerobic, aerobic, Maro Club pro děti, večery z živou hudbou. V blízkosti se nachází sportovní centrum - k dispozici jsou tenisové kurty, škola tenisu, minigolf, stolní tenis, půjčování kol, vodní sporty a další.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, bazén dětský, restaurace a lá carte, café bar, bar u bazénu, internetový kout.

Sport a zábava: tenisové dvorce, minigolf, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, škola tenisu.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA !!!

První i druhé dítě do 14 let na řádném lůžku se 2 dospělými osobami v rodinném pokoji 2/2 Superior Family - ZDARMA !!!

Rodinný pokoj Superior Family se skládá ze dvou oddělených dvoulůžkových ložnic a má dvě koupelny, můžete být obsazen 2 dospělými osobami a 1-2 dětmi do 14 let.

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 15.3.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.