Poreč - Zelena Laguna - Plavi Plava Laguna hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Zelena Laguna - Plavi Plava Laguna hotel ***

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, bazén venkovní sladká voda , aperitiv bar, terasa, internetový kout, večerní klub, uložení jízdních kol.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, petanque, squash, půjčovna šlapadel, tenisové dvorce, stolní tenis, minigolf.

Dítě do 12 let na přistýlce v 1/2+1 pokoji se 2 dosp. os. - ZDARMA !!

Dítě do 5 let bez lůžka (se stravou) dítě bez lůžka (se stravou) a to se dvěma dospělými osobami v 1/2 pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem na přistýlce v 1/2+1 pokoji - na vyžádání - nebudou akceptovány reklamace z důvodu omezeného - ZDARMA.

Přistýlka je rozkládací lůžko nebo gauč o rozměru 190x70, na vyžádání.

Domácí zvířata nejsou povolena.

Dětská postýlka (dítě do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA


PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 1.4.2023 MÁ KAŽDÝ ÚČASTNÍK PLATÍCÍ PLNOU CENU (DOSPĚLÁ OSOBA NA ŘÁDNÉM LŮŽKU) SLEVU Z UBYTOVÁNÍ 1 000 KČ ZA 7 DNÍ POBYTU (VP 33/2023)!! Sleva platí pouze pro pobyty v termínech 3.6.-5.8.2023!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Plavi Plava Laguna hotel

Hotel Plavi se nachází cca 5 km od centra Poreče ve středisku Zelena Laguna, které je plně soběstačné svými vyhlášenými restauracemi a sportovními možnostmi. Hotel je přímo u pláže, má 214 pokojů a je plně klimatizován. Pokoje jsou typu Classic (s balkonem) a Economy (bez balkonu), dvoulůžkové, dvoulůžkové s přistýlkou (na vyžádání) a jednolůžkové, některé s francouzským lůžkem viz ceníková tabulka. Jsou vybaveny klimatizací, WI-FI, SAT/TV, telefonem, vysoušečem vlasů, lednička je možná na vyžádání za poplatek. Sejf je možný na recepci za poplatek.

Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, TV prostor u aperitiv baru, terasa, vnitřní sál pro zábavní večery (animaci), mini club pro děti, dále obchod se suvenýry, směnárna, trezor na recepci (za poplatek), konferenční sál (495 míst), prostor pro uložení kol.  Hotel má venkovní bazén se sladkou vodou. Poblíž hotelu je dětské hřiště.

Pláže jsou kamenité, oblázkové, betonová plata, cca 30 m od hotelu, mají ocenění „Plava zastava“, jsou zde sprchy, lehátka za poplatek, restaurace a bary. Ke sportovnímu vyžití slouží zdarma plážový volejbal, dále za úplatu tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, squash, vodní sporty a další bohatá nabídka střediska Zelena Laguna. Směnárna je v recepci apartmánů Astra nebo v hotelu Parentium. Turistický vláček odjíždí každých 30 minut,  lodní taxi každou hodinu.

V návaznosti na starobylé městečko Poreč bylo vybudováno 5 km jižněji jedno z nejznámějších a nejlépe vybavených turistických středisek – Zelena Laguna. Hosté zde najdou skutečně vše, na co jen vzpomenou. Na poloostrově Zelena Laguna se nachází 8 hotelů, 2 kempy a apartmány Astra. Je tu řada různých restaurací, kaváren, cukráren, puby, terasy s hudbou, rychlé občerstvení, hudební klub BIBLOS, vlastní kostel s vyhlídkovou věží. V Zelene Laguně je možno provozovat téměř všechny sporty. Jsou zde 3 fotbalová hřiště mezinárodních měřítek, 19 antukových kurtů, 2 kurty s umělým povrchem, hřiště na košíkovou, 2 hřiště na plážový volejbal, venkovní i halové stoly pro stolní tenis, asfaltové dráhy pro kolečkové brusle, golfové tréninkové odpaliště, minigolf, 4 dráhy na petanque a další. Centrální sportovní hala poskytuje možnosti všem halovým sportům. Pláže se střídají a jsou všeho druhu. Přírodní, kamenité, oblázkové, travnaté, betonová plata a dnes i upravené písčité s postupným vstupem do moře. K dopravnímu spojení s historickým centrem Poreče je možné využít turistický vláček nebo lodní transfer.