Poreč - Zelena Laguna - Zorna hotel *** (K-A)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Poreč - Zelena Laguna - Zorna hotel *** (K-A)

Hotel Zorna je situován v srdci střediska Zelena Laguna, obklopen středozemní vegetací, cca 5 km od centra města Poreč. Hotel poskytuje služby „all inclusive“ (vše v ceně). Klienti na místě obdrží náramek pro čerpání služeb all inclusive. Tento náramek musí mít stále na ruce.
Hotel má 208 pokojů, 4 suity a je plně klimatizován. Pokoje mají klimatizaci, WI-FI připojení k internetu, SAT/TV, TEL, vysoušeč vlasů a nemají balkon. Trezor a lednici poskytuje hotel na vyžádání.
Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, terasa, internetová kavárna. Hotel má venkovní bazén se sladkou vodou amalý dětský bazén. Zajišťuje také animaci pro děti a dospělé.
Pláže jsou kamenité, oblázkové, betonová plata, vzdálené cca 50m. Sportovní možnosti - kromě služeb zahrnutých v ceně se na místě klientům nabízí bohatá nabídka vodních sportů. Služby „all inclusive“ - viz. ceníková tabulka. Čerpání služeb all inclusive začíná v den příjezdu buď obědem nebo večeří dle domluvy.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: klimatizované společné prostory, bazén venkovní sladká voda , bazén dětský, kavárna, café bar, stánek s novinami.

Sport a zábava: stolní tenis, animace pro děti, animace pro dospělé, jízdy na banánu, vodní lyžování.

Dítě do 14 let na přistýlce (na vyžádání) se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Přistýlky jsou na předchozí vyžádání.

Pokoj 1/2 typ FRBED má francouzské lůžko v rozměru 200x160 cm.

Domácí zvířata nejsou povolena.




Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.