Pula - Horizont Resort - apartmány - 3 noci, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Pula - Horizont Resort - apartmány - 3 noci, příjezd denně

Apartmány Horizont Resort jsou součástí celého komplexu ubytování na poloostrově Verudela. Jedná se o starší prostorné apartmány, které jsou ale udržované a poskytují slušné ubytování. Apartmány nemají klimatizaci, pouze typ BX 2-4 a BX 2-4 pohled moře mají možnost dokoupení klimatizace - platba na místě, 5 Euro/den. Všechny apartmány mají balkon a jsou umístěny mezi borovicemi, nedaleko pláže a moře. Autobusová zastávka pro autobus jezdící do centra Puly a zpět je nedaleko. Každý apartmán má 1 parkovací místo v resortu.
Ubytování: Apartmán.studio B 2: pro 2 osoby, denní místnost s 2 lůžky, velikost 19-25 m2, koupelna se sprchou, WC, kuchyňský kout, lednička, mrazák a kávovar na filtrovanou kávu, SAT TV, sejf. Apartmán B 2-4: velikost 25-30 m2, 1 ložnice, rozkládací gauč v denní místnosti (vhodný max. pro 2 děti do 18 let), koupelna se sprchou, WC, kuchyňský kout, lednička, mrazák a kávovar na filtrovanou kávu, SAT TV, sejf. Apartmán BX 2-4 Klimatizace (renovované 2002) : velikost 35-40 m2, 1 ložnice, rozkládací gauč v denní místnosti (vhodný max. pro 2 děti do 18 let), koupelna se sprchou, WC, kuchyňský kout, lednička, mrazák a kávovar na filtrovanou kávu, SAT TV, sejf. Klimatizace v BX 2-4 za příplatek - platba na recepci (5 Eur/den). Apartmán B 4-6: velikost 44-50 m2, 2x ložnice, rozkládací gauč v denní místnosti (vhodný max. pro 2 děti do 18 let), 2x koupelna se sprchou, WC, kuchyňský kout, lednička, mrazák a kávovar na filtrovanou kávu, SAT TV, sejf.
Pláž: kamenité a oblázkové pláže jsou vzdálené cca 100 od resortu, přírodní stín od borovic, možnost lehátek a slunečníků za poplatek, plavčíci a kabiny na převlékání.
Bazény s mořskou vodou: k dispozici lehátka a slunečníky za poplatek, restaurace a bar u bazénu. Hlavní bazén je velký 10 x 20 m, hloubka 100-150 cm, dětský bazén 9,5 x 6,3 m, hloubka 50 cm.
Stravování: vlastní nebo možnost dokoupení polopenze. V resortu jsou malá bistra a restaurace a v blízkosti další bary.
Sport, animace: v rámci poloostrova Verudela je například 18 tenisových kurtů, hřiště na míčové sporty, golf 9 jamek (krátká hra na malém hřišti), možnost vodních sportů, půjčovna kol. V rámci Resortu Horizont & Splendid jsou během léta připraveny animační programy pro děti i dospělé. Přehled animačních programů obdržíte na recepci.
Check in od 16.00, check out do 10.00, příjezdy možné každý den • malý pes na dotaz (nutno mít potvrzené od recepce na voucheru), cena 10 Eur/den, platba na místě.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: recepce, restaurace, bazén pro děti, bazén s mořskou vodou, tenisové kurty, vodní sporty, parkoviště.

pes - na dotaz, cena 10 Eur/den - platba na místě, dětská postýlka - na dotaz.