Rabac - Hedera hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - Hedera hotel ***

Komplex „Květinových“ hotelů Narcis/Hedera/Mimosa/Lido Palace se nachází v Maslinickém zálivu, obklopen zelení. Hotely jsou vzdáleny cca 50-200 m od pláže (nejblíže je hotel Mimosa). Všechny hotely jsou po kompletní rekonstrukci. Do centra města je to asi 10 minut pěší chůze.
Pokoje v hotelu Narcis i Hedera jsou buď typu:
Superior - dvoulůžkové s možností jedné až dvou přistýlek (rozkládací gauč), velmi prostorné a s balkonem na mořskou stranu (výhled na moře nezaručujeme)
Standard - dvoulůžkové a jednolůžkové, bez balkonu, orientované k silnici; všechny pokoje mají SAT/TV, telefon, trezor, vysoušeč vlasů, klimatizaci, lednici, WI-FI.
Hotely mají výtah. Ubytování v hotelu Narcis je možné buď s polopenzí nebo s all inclusive. K polopenzi u hotelu Narcis i Hedera
lze také přikoupit pouze obědy (švédský stůl). V den příjezdu mají klienti s all inclusive jako první službu večeři. Hostům je k dispozici hotelová restaurace, aperitiv bar, restaurace á la carte, pizzerie-grill. V komplexu se dále nachází welness centrum (sauna, masáže apod.), kongresový sál, supermarket, kadeřnický salón, stánek s novinami.
Pláže jsou oblázkové, přírodní kamenité, s velmi pozvolným vstupem do moře. Vhodné pro rodiny s dětmi. Hotelový komplex má vnitřní bazén (v hotelu Hedera), 4 venkovní bazény a dětský bazén. Na pláži je tobogán pro děti.
Komplex zajišťuje animaci pro děti (mini klub pro děti 6-12 let, mini disco) i dospělé v termínech cca od 20.5. do 8.9. Večerní hudba u hotelu Hedera a u pizzerie.
Ke sportovnímu vyžití slouží fitness centrum, tenisové dvorce, volejbal, minigolf, hřiště pro míčové hry, potápěčský klub, vodní sporty a další.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, pizzerie, wellness centrum, aperitiv bar, bazén dětský, terasa, sauna, tobogán, masážní salón, solárium.

Sport a zábava: animace pro děti, fitness studio, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, bowling, tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, minigolf, potápění.

Dítě do 7 let na přistýlce (3.lůžko) se 2 dospělými osobami v pokoji 1/2 Superior - ZDARMA !!!

Přistýlka 3.,4. lůžko - je rozkládací gauč nebo palanda.

Jednolůžkový pokoj - cena při obsazení dvoulůžkového pokoje pouze jednou osobou (single use).

Možnost příplatku oběda - plnou penzi (oběd) je možno zakoupit pouze v termínech od 19.5. do 8.9.2018 !!


SLEVA 10% - uvedená cena je již vypočtena se slevou 10% v termínech 2.6.-16.6.2018 !!! Slevy se sčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.3.2018 POSKYTUJEME SLEVU 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.