Rabac - Hotel Allegro ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - Hotel Allegro ***

Hotel oblíbený mnoha stálými hosty. Je umístěn na vyvýšeném místě s překrásným výhledem na záliv. Ideální výchozí bod pro Vaše výlety na kolech.

Poloha: na vyvýšeném místě s překrásným výhledem na záliv. Cca 100 m nad skalnato/oblázkovou pláží. Rabac cca 700 m.

Vybavení: známý a oblíbený hotel se 180 pokoji, restaurací, aperitiv barem, společenskou místností, TV místností, internetovým koutkem (za poplatek) a obchodem se suvenýry. Wi-fi připojení v lobby v ceně. 2 výtahy. Trezor na recepci (za poplatek). Terasa s bazénem s mořskou vodou, lehátky a slunečníky (v ceně).

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: kajak, stolní tenis, minigolf, potápění, tenis, vodní lyže.

Zábava : tanec a příležitostně živá hudba na hotelové terase.

Pro děti : dětské animační programy (5-12 let, v hlavní sezóně - neděle až pátek cca 2 hodiny). Dětský bazén a dětské hřiště.

parkování: nehlídané parkoviště v areálu v ceně, dle dostupnosti.
Domácí zvíře: na vyžádání, cca 10 €/den.
Příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci. 28.6.-5.9. denně/5 nocí.

KOLO : uzamykatelná místnost pro kola, místnost s nářadím pro jednoduché opravy, svačina High Energy na vyžádání, cyklomapa, karta s vyznačenými obchody a servisem. Cyklotúry s průvodcem. Za poplatek: vypůjčení jízdních/horských kol a GPS.

Stravování: all inclusive

polopenze (pouze v sezóně S) nebo all inclusive 10.5.-12.9.

All Inclusive : snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Místní nápoje jako pivo, víno, Coca Cola, Sprite, Fanta a voda (10:00-12:00 h. a 16:00-18:00 h. otevřený bar, 12:00-14:00 h. k obědu, 16:30-18:30 h otevřený bar, 19:00-21:00 h. k večeři).

Ubytování: hotel ***

se sprchou, WC, fénem, telefonem, LCD sat. TV, klimatizací a balkónem. Jednolůžkové (A1A) a dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 15 m2, strana do zahrady. A1A: dvoulůžkový pokoj obsazený 1 osobou. Jednolůžkové (A1B) a dvoulůžkové pokoje (A2B): cca 15m2, strana k moři. A1B: dvoulůžkový pokoj obsazený 1 osobou. Dvoulůžkové pokoje (A2C): cca 17m2, s možností přistýlky, strana do vnitrozemí. Dvoulůžkové pokoje (A2D): cca 17m2, s možností přistýlky, strana k moři.