Rabac - Mimosa-Lido Palace hotel **** - all inclusive light ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - Mimosa-Lido Palace hotel **** - all inclusive light ****

Komplex „květinových“ hotelů Narcis/Hedera/Mimosa/Lido Palace se nachází v Maslinickém zálivu, obklopen zelení. Hotely jsou vzdáleny cca 50-200 m od pláže (hotel Mimosa-Lido Palace je nejblíže k pláži i k městu). Do centra města je to asi 10 minut pěší chůze. Hotel Narcis a Hedera naleznete pod jiným číslem zájezdu.

Pokoje v hotelu jsou buď typu Superior - dvoulůžkové s možností jedné až dvou přistýlek (rozkládací gauč), velmi prostorné a s balkonem na mořskou stranu (výhled na moře nezaručujeme) nebo typu Standard – dvoulůžkové a jednolůžkové, bez bez balkonu, orientované k silnici; všechny pokoje mají SAT/TV, telefon, trezor, vysoušeč vlasů, klimatizaci, lednici, WI-FI.

Hotel má výtah a bezplatné WI-FI připojení k internetu ve všech prostorách. Ubytování v hotelu Mimosa je možné buď s polopenzí (s možností dokoupení obědů – pouze v termínech od 29.6. do 7.9.) no s all inclusive light extra (popis služeb – viz ceníková tabulka). V den příjezdu mají klienti s all inclusive light extra jako první službu večeři. 

Hostům jsou k dispozici hotelová restaurace, aperitiv bar, restaurace á la carte, taneční terasa, pizzerie-grill. 

V komplexu se dále nachází welness centrum (sauna, masáže apod.), kongresový sál, supermarket, kadeřnický salón, stánek s novinami, dětské hřiště. 

Pláže jsou oblázkové, přírodní kamenité, s velmi pozvolným vstupem do moře. Vhodné pro rodiny s dětmi. Hotelový komplex má vnitřní bazén (v hotelu Hedera – uzavřen v červenci a srpnu), 4 venkovní bazény (jeden s hydromasáží) a dětský bazén. Na pláži je tobogán pro děti. Komplex zajišťuje animaci pro děti (mini klub pro děti 6-12 let, mini disco) i dospělé - cca od 1.6. do 6.9., večerní hudba u hotelu Hedera a u pizzerie. Ke sportovnímu vyžití slouží fitness centrum, tenisové dvorce, volejbal, minigolf, hřiště pro míčové hry. V blízkosti  možnost vodních sportů, potápěčské centrum.

Poloha: do 200 m od moře

Dvě děti do 5 let na přistýlce (3., 4. lůžko) v pokoji Superior se 2 dosp. os. - ZDARMA !!

Přistýlka (3.,4. lůžko) v 1/2 Superior pokoji je rozkládací gauč (v případě obsazení dvěma dětmi má starší dítě vždy cenu na 3. lůžku), na 4. lůžku mohou být pouze děti do 16 let.

Cena za dospělou osobu v 1/1 pokoji je cena při obsazení dvoulůžkového pokoje pouze jednou osobou (single use)

Domácí zvířata nejsou povolena.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.3.2019 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10% !!!

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.