Rabac - Allegro / Miramar Sunny hotel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Rabac - Allegro / Miramar Sunny hotel ***

Hotely Allegro a Miramar se nacházejí na severním okraji městečka Rabac, uprostřed borového háje. Tyto hotely se prodávají jako jeden objekt – až na místě se klient dozví, ve kterém z nich bude ubytován a to v recepci hotelu Allegro, kde se při příjezdu hlásí. Oba hotely jsou identické, odděluje je pouze příjezdová komunikace.

Pokoje jsou dvoulůžkové nebo třílůžkové, většina pokojů je s balkonem (viz ceníková tabulka). Všechny pokoje mají klimatizaci (topení), LCD SAT/TV, telefon, vysoušeč vlasů, bezplatné WI-FI připojení.

Pláže jsou oblázkové, kamenité s pozvolným vstupem do moře, vzdálené 150 m od objektu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Hosté mají k dispozici klimatizovanou hotelovou restauraci, lobby bar s terasou, směnárnu. WI-FI připojení je v celém hotelu zdarma. Dále má hotel venkovní bazén s barem a dětský bazén s mořskou vodou, možnost masáží a kosmetických služeb – za poplatek. Tenisové dvorce jsou 150 m od hotelu, dále je k dispozici minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, vodní sporty, půjčovna kol a další. Hotel zajišťuje kompletní služby pro cyklisty (úschovna, prostor pro mytí kol, cyklomapy apod.). Allegro Sunny a Miramar se vyznačují svoji klidnou atmosférou a zajišťují tak nerušenou klidnou rodinnou dovolenou i zábavu.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: směnárna, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, terasa, dětský klub, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, WC na pláži, bar u bazénu, internetový kout, klimatizovaná restaurace, večerní hudba.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, fitness studio, vodní sporty, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění.

DÍTĚ DO 14 LET NA PŘISTÝLCE V POKOJI SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA.

Cena za dospělou osobu v 1/1 pokoji - jedná se o obsazení dvoulůžkového pokoje jen jednou osobou (single use).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU OD 15.3.2018 SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10% !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.