Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park Camping Trogir apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Seget Vranjica (Trogir) - Amadria Park Camping Trogir apartmány ***

Seget Vranjica je malá turistická víska nacházející se 5 km severně od Trogiru, ve směru na Šibenik a 8 km od mezinárodního letiště 'Split'. Seget Vranjica má vše potřebné k příjemné a klidné rodinné dovolené v překrásném středomořském prostředí. Díky blízkosti několika ACI marin a trajektovému přístavu Split, který Vás spojuje s četnými dalmatskými destinacemi, je ideální základnou pro poznávání Jadranu. Trogirskou riviéru a okolí Seget Vranjice charakterizují zátoky s kamenitými a oblázkovými plážemi, bujná středomořská vegetace, stoleté vinohrady a olivovníky, a také ostrovy a ostrůvky ideální pro jednodenní výlety bárkou nebo plachetnicí. Ochotní domácí, kvalitní ubytovací kapacity a pohostinské objekty se širokou nabídkou dalmatských jídel jsou zárukou příjemné dovolené v tomto krásném dalmatském místě. Vedle konob a restaurací v samém městečku Vám doporučujeme návštěvu pohostinských objektů v Trogiru, Donjem a Gornjem Segetu, a zábavu a noční život můžete najít v blízkých turistických centrech zábavy jako je Trogir, Split, Primošten, Rogoznice. Pro všechny, kteří mají rádi kulturu, můžeme doporučit akce v rámci Trogirského kulturního léta a Splitských letních her.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, pizzerie, cukrárna, restaurace à la carte, dětské hřiště, bar u bazénu, minimarket, recepce centrální, bar na pláži.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, půjčovna jízdních kol.

Apartmány 1/2+2 typ A jsou v přízemí a mají terasu.

Apartmány 1/4+2 typ B jsou v 1. patře a mají balkon.

Přistýlka (3.+ 4. lůžko v APT 1/2+2 a 5.+ 6. lůžko v APT 1/4+2) je rozkládací gauč určený pro 1 dosp. osobu a dítě do 12 let nebo 2 děti do 12 let.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Amadria Park Camping Trogir apartmány

Apartmány Amadria Park Camping Resort Trogir (bývalé apartmány Belvedere) se nacházejí v atraktivní lokalitě Seget Vranjica ve stínu borovic, obklopené středomořskou zelení, pouhých 5 km od města Trogir, zařazeného do seznamu světového dědictví UNESCO.

Apartmány se nacházejí v západní části letoviska na terasovitém terénu s nádherným výhledem na ostrovy. Mají v denní místnosti kompletně vybavený kuchyňský kout včetně kávovaru, SAT/TV, telefonu, terasu nebo balkon s venkovním nábytkem, koupelnu, klimatizaci. Typ A má velikost cca 33 m2, 1 ložnici se 2 lůžky, v denní místnosti možné 2 přistýlky (rozkládací gauč vhodný pro jednu dospělou osobu a jedno dítě do 12 let nebo pro 2 děti do 12 let). Typ B má velikost cca 43 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, v denní místnosti možné 2 přistýlky (rozkládací gauč - stejný jako u typu A).

Hostům je k dispozici recepce, restaurace na pláži, cukrárna, pizzerie, bar na pláži i u bazénu, obchod, pekárna s čerstvým pečivem, směnárna, 3 bankomaty, venkovní bazén, centrální parkoviště, bohatá nabídka výletů. WI-FI k dispozici na recepci, v restauraci, baru. Pro děti je zde dětské hřiště. Pláže jsou oblázkové i betonová plata, vzdálené cca 100 m od apartmánů. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, stolní tenis, půjčovna jízdních kol i elektrokol, nabídka vodních sportů a další. Středisko v hlavní sezóně zajišťuje animaci pro děti a dospělé, hudební večery, thajské masáže na pláži, nafukovací aquapark na moři. Přímé lodní spojení s nádherným historickým Trogirem, pobřežní promenáda vede do staré rybářské vesnice Seget.