Sveti Filip i Jakov - Alba hotel **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sveti Filip i Jakov - Alba hotel **

Apartmány Croatia mají kompletně vybavený kuchyňský kout, koupelnu, SAT/TV, telefon, WI-FI, klimatizaci, terasu nebo balkon a nacházejí se asi 100 m od moře.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, televizní místnost, ambulance, samoobsluha.

Sport a zábava: tenisové dvorce, plážový volejbal, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, škola potápění.

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=5 v termínech od 10.9.2022. Slevy se sčítají.

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech od 21.5. do 11.6. a od 3.9. do 10.9.2022. Slevy se sčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2022 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají.

Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.


DÍTĚ DO 7 LET NA PŘISTÝLCE SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

Dítě 7-12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami v termínech do 25.6. a od 10.9.2022 - ZDARMA !!!

Druhé dítě 3-5 let bez lůžka se stravou v pokojích 1/2+1 BMS nebo 1/2+1 BP - jedná se o 1. dítě na přistýlce, 2. dítě 3-5 let bez lůžka s stravou.

Dětská postýlka je na předchozí vyžádání a v termínech do 25.6. a od 10.9.2020 - ZDARMA !

Domácí zvířata nejsou povolena.

1/2 studio A2, MS - dvoulůžkové studio: ložnice a předsíň s vybaveným kuchyňským koutem - pobyt možný s polopenzí nebo bez stravy (viz další nabídka zájezdů).

1/2+2 Family, BM - rodinný pokoj pro 2 dospělé osoby a dvě děti do 12 let, které spí na rozkládacím gauči.

1/1 pokoje - cena při obsazení dvoulůžkového pokoje pouze 1 osobou (single use)

Alba hotel: Turistický komplex hotelu Alba a apartmánů Croatia se nachází v klidném prostředí, přímo u moře, obklopen zelení. Leží na pobřeží Pašmanského kanálu na cestě mezi Zadarem a Šibenikem. Od centra městečka Sv. Filip i Jakov je vzdálen cca 500 m, od města Biograd na Moru cca 3 km. 

Pokoje v hotelu Alba jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a také čtyřlůžkové rodinné, všechny mají SAT/TV, telefon, trezor, WI-FI, koupelnu, balkon na mořskou stranu nebo do parku. Hotel má rovněž pokoje typu studia, které mají ložnici se 2 lůžky a navíc malou předsíň s vybaveným kuchyňským koutem, balkon mají na mořskou stranu. Pobyt ve studiu je možný s polopenzí nebo bez stravy.

Destinace: Letovisko vzdálené 25 km od Zadaru se středověkými památkami bylo pojmenováno po kostele sv. Filipa a Jakuba, který patřil do Rogovského opatství. V kostele je slavný gotický kříž. Městečko má kromě starších domů v centru i řadu letních vil, pěkné parky a upravené pláže. Malá pláž je přímo v městečku na okraji borového lesa, delší pláž je před turistickým střediskem Croatia. Příjemné poklidné městečko má vše, co je potřeba k hezké dovolené. Naše CK zde nabízí renovované apartmány Croatia a hotel Alba. Též ubytování v soukromí.

Dobré doporučení CK Zemek!

Ubytování: hotel **

Typy apartmánů: 1/3 typ B3 - 27,5 m2, ložnice se 2 lůžky (v některých apartmánech jsou francouzská lůžka), denní místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, terasa 5,6 m2   

1/4 typ C4 - 39 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, balkon/terasa 6,6 m2 

1/5 typ D5 – 35,5 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, denní místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, terasa/balkon 7 m2 

1/6 typ E6 jednopodlažní - 47 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, balkon

Hostům je k dispozici: recepce, hotelová klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, terasa, samoobsluha, ambulance, hotelový výtah. Na pláži restaurace s taneční terasou, kde se konají zábavné večery. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, přírodní kamenité, vzdálené cca 100 m. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, škola potápění a další vodní sporty. Hotel organizuje sportovní a zábavné animace pro děti i dospělé.