Swiss

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Swiss

Podgora je tradiční turistické letovisko nacházející se v srdci Makarské riviéry, přibližně 7 km jihovýchodně od Makarské. Zdejší oblast porostlá olivovými háji a středomořskou vegetací nabízí jedinečnou možnost k odpočinku. Městečku dominuje přístav a promenáda s palmami, která lemuje dlouhou oblázkovou pláž. Nad přístavem je památník založení jugoslávského válečného námořnictva, známý jako tzv. „Rackova křídla“. Nezapomenutelná krajina, pláže z drobných oblázků a romantické kavárny řadí Podgoru k nejkrásnějším místům na Jadranu.

Moderně vybavený apartmánový dům Swiss se nachází pouhých 70 m od hlavní promenády tohoto kouzelného městečka. Apartmány ve 2. patře mají dva balkóny, z jednoho z nich si můžete vychutnat boční pohled na moře. Oblast porostlá borovicemi, palmami a obklopená krásnými pláži. Dům doporučujeme zejména starším klientům a rodinám s dětmi díky jeho snadné dostupnosti k moři.

Pláž jemná oblázková s pozvolným vstupem do moře cca 150 m, slunečníky a lehátka za poplatek.

Služby a zařízení: bezplatné parkování u domu, koupelna, WC, kuchyňský kout, TV/SAT, klimatizace, gril, Wi-Fi zdarma. Pro sobotní střídání je k dispozici místnost pro úschovu zavazadel.

Stravování: bez stravy

vlastní stravování, možnost dokoupení večeří v nedaleké restauraci, nápoje jsou za příplatek

Doprava: vlastní

vlastní, za příplatek autokarem (Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Mikulov, Znojmo)

Ubytování: apartmán

MONO - jedna místnost se 2 lůžky, s možností přistýlky (jednotka se 3lůžk. je prostornější) a kuchyňským koutem, s vybavením. S posezení za domem, přízemí.
BILO - 2lůžk. ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem s vybavením. Balkón v ložnici i v obývacím pokoji, 2. patro.
Cena je uvedena za osobu v apartmánu dle popisu.