Tučepi - Alga Bluesun hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tučepi - Alga Bluesun hotel ****

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: směnárna, bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, aperitiv bar, bazén dětský, restaurace a lá carte, terasa, jacuzzi venkovní, dětské hřiště, bar u bazénu, bar na pláži, restaurace.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

2 DĚTI DO 14 LET NA PŘISTÝLKÁCH (3. A 4. LŮŽKO) V 1/2+1+1 POKOJI SE 2 DOSP. OS. - ZDARMA !

Domácí zvířata nejsou povolena.

Pouze některé pokoje Standard BM mají balkon.

Pokoje 1/1 jsou jsou dvoulůžkové pokoje obsazený 1 osobou (single use).


SLEVA 20% - uvedená cena je již vypočtena se slevou 20% v termínech 28.5.-4.6. a 17.9.-1.10. a ! Slevy se nesčítají.

MIMOŘÁDNÁ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 35 % V TERMÍNECH 4.6.-11.6. (EXTENDED SPRING SPECIAL -35 %). SLEVA JE PLATNÁ OD 1.5. DO 31.5.2022

MIMOŘÁDNÁ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 20 % V TERMÍNECH 14.5.-28.5., 11.6.-23.7.,20.8.-17.9. A OD 1.10. (EXTENDED SPRING SPECIAL -20 %). SLEVA JE PLATNÁ OD 1.5. DO 31.5.2022

MIMOŘÁDNÁ SLEVA Z UBYTOVÁNÍ 10 % V TERMÍNECH 23.7.-20.8. (EXTENDED SPRING SPECIAL -10 %). SLEVA JE PLATNÁ OD 1.5. DO 31.5.2022


Výše uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Alga Bluesun hotel: Bluesun hotel Alga se nachází v letovisku Tučepi, v jedné z nejatraktivnějších destinací Makarské riviéry. Je vzdálen pouze několik kroků od překrásné tučepské pláže. 

Hotel je zcela klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové typu Economy a Standard bez možnosti přistýlky a pokoje Superior s možností až dvou přistýlek. Pokoje mají SAT/TV, mini bar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, balkon na mořskou stranu nebo do parku. Pokoje Economy jsou bez balkonu.   

Hostům je k dispozici recepce, směnárna, hotelová restaurace, aperitiv bar, letní terasa, bar u bazénu Camelia a plážový bar Iris, pivnice, restaurace a la carte Kaštelet nacházející se u pláže, venkovní bazén pro dospělé a děti, jacuzzi s mořskou vodou, sauna (za poplatek). Pro děti je zde venkovní dětské hřiště a mini klub. Ke sportovnímu vyžití lze využít nedaleké sportovní centrum Slatina, které nabízí sportovní možnosti pro děti i dospělé: fitness, tenisové kurty, stolní tenis, hřiště na fotbal, malou kopanou, košíkovou, házenou, pétanque, plážový volejbal. 

Oblázková pláž, která je obklopena borovicemi, je vzdálena cca 30 m. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Na pláži je bohatá nabídka místních vodních sportů.

Destinace: Na procházce po promenádní cestě mezi Makarskou (2 km) a Podgorou (4 km) naleznete malebnou obec Tučepi. Při pohledu na mohutné pohoří Biokovo, zeleň borových hájů, zátoku s nádhernou pláží z písku a oblázků (tzv. žalo, táhne se až do Podgory), se nelze divit, že si letovisko Tučepi vysloužilo přezdívku „malý turistický ráj“. Nelze opomenout ani jeho čtyři tisíce let dlouhou historii počínající antickým obdobím. Jsou zde dobré podmínky pro provozování vodních sportů, cyklistiku, pěší výlety do pohoří Biokovo . Od 10. července do 30. srpna. doporučujeme návštěvu festivalu Tučepské letní večery (Tučepske ljetne večeri).

Alga Bluesun hotel: