Tučepi - Hotel Bluesun Neptun - depandance Maslinik

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Tučepi - Hotel Bluesun Neptun - depandance Maslinik

Poloha: Do 200 metrů od pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, směnárna, prodejna suvenýrů, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna.

Sport a zábava: půjčovna kol, fitness, aerobic, dětské hřiště, bazén, půjčovna loděk, šlapadla, vodní sporty, rybaření, potápění, šnorchlování.

možnost dětské postýlky

Slevy nelze kombinovat : Hotel + depandance Neptun je místo, které ve svém širokém výběru služeb zahrnuje pestré spektrum různých sportovních, zábavních a kulturních aktivit. Depandance Maslinik hotelu Neptun byly v roce 2014 nově zrekonstruované. Depandance má 5 dvoupodlažních budov, je umístěná 20 metrů od moře.
Vybavení: recepce, restaurace, směnárna, kavárna, bar, TV sál, koncertní sál, velký bazén, dětský bazén, parkoviště.
Pokoje v depandanci: dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky mají koupelnu se sprchou a WC, SAT TV, telefon, balkón směrem do parku, wifi, klimatizaci. Jsou zde i rodinné pokoje 1/2+3, které mají dvoulůžkovou ložnici a 2-3 lůžka ve druhém pokoji. Možnost dokoupení dětské postýlky v termínu 2.6.-29.9.2018 za 10,- EUR na noc - platba na místě, v ostatních termínech na vyžádání zdarma. Děti do 13,99 let v pokoji 1/2+3, v doprovodu 2 dosp. osob, na 3., 4. a 5. lůžku mají pobyt po celou sezonu ZDARMA.
Stravování: ALL INCLUSIVE (přípitek na přivítanou, snídaně, oběd, večeře - bufetovým způsobem, pozdní večeře, siesta snacks, domácí alkoholické a nealkoholické nápoje od 10 - 01 zdarma atd.).
Sport a zábava: stolní tenis, vodní sporty, bazény, animace, půjčovna kol atd. V blízkosti hotelu, asi 50 metrů, je sportovní areál ,,SLATINA" s tenisovým hřištěm, hřištěm na košíkovou, házenou, fotbal.
Pláž: oblázková, přímo u hotelu.
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 10% PŘI REZERVACI DO 31.1.2018 A 100% PLATBĚ DO 10.2.2018
Speciální 15 % platí pro termíny pobytu 12.5.-19.5. a 29.9.-6.10.2018. Sleva je již započtena v ceně