Umag - Sol Amfora apartmány ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Sol Amfora apartmány ****

Amfora apartmány jsou součástí komplexu Stella Maris, který se nachází cca 2 km od centra města Umag, je obklopen zelení a překrásným parkem a leží podél mořského pobřeží. Tento komplex je rozdělen na samostatné 3 části: Meliá Istrian Villas, apartmány Sol Amfora a apartmány Sol Stella. Meliá Istrian Villas a APT Sol Amfora mají společné centrální parkoviště, z něhož dopravuje do jednotlivých vilek nebo apartmánů zavazadla recepce elektrickými vozíky (zóna bez automobilů).
Apartmány Sol Amfora mají klimatizaci, LCD SAT/TV, telefon, trezor, sociální zařízení. Interiér apartmánů je dekorován v pravém istrijském stylu s designovými prvky. Možnost příplatku polopenze, ta se podává formou švédských stolů v restauraci Stella Maris, musí ji čerpat všechny osoby v apartmánu. Bezplatný WI-FI internet je ve všech apartmánech i na recepci.
1/2+2 Sirena Classic - 42 m2, nachází se v 1. nebo 2. patře, skládají se z dvoulůžkové ložnice a obývacího pokoje s rozkládacím gaučem, mají balkon (6 m2)
1/3+2 Amfora Classic - 42 m2, nacházejí se na prvním poschodí. Mají 2 ložnice, jednu dvoulůžkovou a jednu s 1 lůžkem, denní místnost s rozkládacím gaučem, kuchyň, balkon 8 m2
1/4+2 Amfora Superior - 51 m2, nacházejí se v prvním poschodí nebo v přízemí. Mají 2 ložnice po 2 lůžkách, obývací místnost s rozkládacím gaučem, kuchyň s jídelnou, toaleta je zde zvlášť mimo koupelnu, balkon/terasa 8 m2
1/5+2 Amfora Family - 61 m2, jsou situované v přízemí. Mají velkou terasu (18 m2). Jsou zde 2 dvoulůžkové ložnice, jedna z nich má přistýlku, obývací místnost s rozkládacím gaučem, kuchyň, jídelna, toaleta je zde zvlášť mimo koupelnu.
Ve středisku jsou restaurace á la carte, pizzerie, cukrárna, centrální restaurace, kde se podává polopenze (v případě jejího dokoupení), snack bary, kafé bary. Dále jsou zde 2 venkovní bazény s mořskou vodou (jeden pro děti). Středisko také nabízí směnárnu, bankomat, obchod se smíšeným zbožím, obchod se suvenýry, ambulanci, internetový koutek na recepci, dětské hřiště. Možnost kotvení soukromých člunů a jachet (kapacita 80 lodí). Komplex zajišťuje bohatou celodenní a večerní animaci pro dospělé a děti. Pro děti je zde několik klubů dle věku: Club 4 (od 8 měsíců do 4 let), Club 8 (5-8 let), Club 13 (9-13 let) a Teenage Club (14-17 let), kluby fungují cca od poloviny června do konce srpna. Pro dospělé zde organizují různé sportovní a kulturní programy (např. jóga, pilates, aquaerobik, zumba), zábavné a hudební večery (od poloviny června do začátku září).
Pláže jsou částečně přírodní kamenité, betonové s upravenými plochami na slunění, pozvolný vstup do moře, vzdálené cca 100-500 m. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové centrum, které má 15 tenisových dvorců (noční hraní tenisu, škola tenisu), stolní tenis, plážový volejbal, hřiště pro malou kopanou, půjčovna jízdních kol, vodní sporty. V blízkosti se nachází fotbalové hřiště, jezdecké centrum, potápěčské centrum, cyklistické a běžecké stezky.

Poloha: do 500 m od moře

Vybavení: pizzerie, cukrárna, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, dětský klub, café bar, pošta, kotviště soukromých člunů, supermarket, bankomat, obchody různé, taneční večery.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, půjčovna jízdních kol.

Dětská postýlka pro dítě do 3 let (na vyžádání) - ZDARMA !!!

Možnost příplatku polopenze - ta se podává formou švédských stolů v restauraci STELLA MARIS, polopenzi musí čerpat všechny osoby v apartmánu.

Polopenze dítě do 5 let - ZDARMA !

Domácí zvířata nejsou povolena.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.