Umag - Aurora Plava Laguna hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Aurora Plava Laguna hotel ****

Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

V termínu 26. - 29.5.2022 probíhá v Umagu ve sportovní dvoraně hudební festival Sea Star Festival 2022 , tedy je předpoklad v přilehlých ubytovacích zařízeních velkého pohybu osob a zvýšeného hluku.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, WI-FI k dispozici dle popisu, klimatizován celý hotel, bazén dětský, kadeřnictví, dětský klub, pošta, ambulance, stánek s novinami, internetový kout, parkování, obchody různé, prádelna.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, jízdy na koni, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, škola tenisu, hřiště fotbalové, tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, hřiště na košíkovou.

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

dítě bez lůžka se stravou a to se dvěma dospělými osobami v dvoulůžkovém pokoji nebo se 2 dospělým osobami a starším dítětem (na přistýlce) v třílůžkovém pokoji (na vyžádání) nebudou akceptovány případné reklamace z důvodu omezeného místa.

Dítě do 5 let bez lůžka se 2 dospělými osobami v pokoji - ZDARMA !!! (možné pouze při obsazení pokoje 2 dosp. os. a dítětem do 5 let, které spí na lůžku s rodiči)

Dětská postýlka pro děti do 3 let (na předchozí vyžádání) - ZDARMA !

Rodinný pokoj je pokoj pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 12 let, děti spí na palandě (cena je za jedno dítě).

Domácí zvířata nejsou povolena.


!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2022 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně

Destinace: Aurora Plava Laguna hotel

Hotel Sol Aurora se nachází cca 2,5 km od centra města Umag, ve středisku Katoro, přímo na moři, obklopen středomořskou vegetací. Hotel je plně klimatizován a poskytuje služby all inclusive - viz cenová tabulka. Klienti obdrží pro čerpání all inclusive služeb náramek, který je nutné nosit.

Economy (17 m2), Classic (19 m2),  Superior (26 m2) a Premium pokoje (26 m2) jsou jednolůžkové, dvoulůžkové nebo dvoulůžkové s přistýlkou. Rodinné pokoje Classic Family (26 m2) jsou jedna místnost, dvě lůžka + palanda, mají malou chladničku. Všechny pokoje kromě typů E1P a S3P mají balkon, orientace dle ceníku, mají klimatizaci/vyhřívání, SAT/TV, telefon, vysoušeč vlasů, trezor, Wi-Fi, v koupelně je vana, pokojová služba možná za příplatek. Hotel také nabízí 2 pokoje pro invalidy.

Hostům je k dispozici centrální restaurace, lobby bar, restaurace á la carte na pláži (od června do půlky září), snack bar Bellavista se sluneční terasou, venkovní bazén se sladkou vodou pro dospělé 350 m2 s hloubkou 1,35 m a dětský bazén se sladkou vodou 20 m2 s hloubkou 0,4 m, lehátka a slunečníky u bazénu jsou bezplatné (limitovaný počet), ručníky k dispozici za kauci. Dále stánek se suvenýry, směnárna, bankomat, nabídka výletů, internetový koutek - informace na recepci. Hotel zajišťuje bohatou celodenní a večerní animaci pro dospělé i děti, další podrobnosti viz cenová tabulka. Pro děti 5-12 let je zde mini klub. Zábavní večery na terase (mimo hlavní sezónu je animace v menším rozsahu).

Pláže jsou kamenité, místa s jemným štěrkem vhodná pro malé děti, z levé strany hotelu Aurora se nachází zátoka s pískem (břeh zpevněný betonovými platy), hloubka vhodná i pro nejmenší děti, betonová plata - zde bezplatně lehátka a  slunečníky (limitovaný počet), sprchy. Možnost zapůjčit ručníky na pláž za kauci, pláž je oceněna Modrou vlajkou.

Ve vzdálenosti cca. 500 m u hotelu Méliá Coral Plava Laguna je dobíjecí stanice pro elektromobily a velké tenisové centrum Umag Tennis Academy (26 kurtů - 25 s antukou, 1 s pevným povrchem, 4 z nich jsou kryté), ke sportovnímu vyžití v blízkosti slouží také univerzální hřiště Katoro (fotbal, házená, volejbal, basketbal, badminton), vodní sporty (potápění, plachtění, windsurfing, parasailing, jízda na banánu, šlapadla, kánoe, plachetnice, půjčovna motorových člunů a veslic), plážový volejbal, jezdecké centrum, adventure minigolf, tenisová škola, stanice Park & ​​Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol. To vše za poplatek.

Do centra Umagu jezdí od hotelu malý turistický vláček každých 30 min. Na pláži je rampa pro vstup vozíčkářů přímo do moře, používá se i pro vozíčkáře ze speciálních pokojů hotelu Sol Garden Istra.

Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.