Umag - Sol Garden Istra hotel ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Sol Garden Istra hotel ****

Hotel Sol Garden Istra se nachází cca 3 km od centra města Umag, ve středisku Katoro, obklopen borovicovým hájem a zelení. V hlavní budově nabízíme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky typu Classic nebo Premium a také rodinné pokoje určené pro 2 dospělé osoby a 2-3 děti do 12 let. Skládají se ze dvou dvoulůžkových ložnic propojených dveřmi, možnost 3. dítěte na přistýlce - na vyžádání. Hotel Sol Garden Istra má jako jeden z mála na celém jadranském pobřeží, 15 specializovaných pokojů pro vozíčkáře.
Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, klimatizací/topením, minibarem, telefonem s přímou linkou, SAT/TV, dále mají trezor, vysoušeč vlasů, bezplatný WI-FI internet, balkon.
Hostům je k dispozici hotelová restaurace, restaurace á la carte, lobby-aperitiv bar, směnárna, bankomat, různé obchody, kadeřnický salón, vnitřní bazén se sladkou vodou (25 x 6 m - uzavřen od června do poloviny září), dětské hřiště, internetový koutek (zdarma). Hotel má 3 kongresové sály a také wellness centrum, které nabízí několik různých druhů saun, whirlpool, relaxační místnost, veliké fitness studio, fitness programy od trenérů, masáže a další. U hotelu se nachází aquapark - komplex venkovních bazénů různých tvarů a velikostí, s vodopády, s různými vodními atrakcemi. Najdeme zde také pizzerii, cukrárnu, snack bar a další. Tým Sol Meliá zajišťuje celodenní animaci pro dospělé a děti. Pro děti je zde několik klubů dle věku - pro děti od 8 měsíců do 4 let, další od 5 do 13 let a pro mládež 14-17 let. Mimo hlavní sezónu je animace v menším rozsahu.
Pláže jsou přírodní kamenité, betonové s upravenými plochami na slunění, vzdálené cca 200 m. Ke sportovnímu vyžití slouží nově vybudované sportovní centrum, které nabízí 14 tenisových dvorců venkovních a 2 kryté, školu tenisu, několik hřišť pro míčové hry, stolní tenis, plážový volejbal, vodní sporty, půjčovna jízdních kol apod.

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: wellness centrum, aperitiv bar, bazén vnitřní sladká voda, restaurace a lá carte, televizní místnost, sauna, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, aquapark, výtah.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, cyklistika, tenisové dvorce, stolní tenis, hřiště na volejbal, plážový volejbal, minigolf.

DÍTĚ DO 3 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO ZDARMA.

Dětská postýlka (pro dítě do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA.

Domácí zvířata - nejsou povolena.

Rodinný pokoj 1/4 (2/2) je pro 2 dosp. os. a 2 děti; skládá se ze dvou dvoulůžkových ložnic propojených dveřmi, v každém pokoji jsou 2 řádná lůžka, možnost 3. dítěte na přistýlce (rozkládací křeslo).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.1.2018 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20 % !!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 15.3.2018 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % !!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.