Umag - Stella Plava Laguna apartmány ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Stella Plava Laguna apartmány ***

V termínu 18. - 21.5. 2023 se zde koná velká událost, Sea Star festival, který hostí významné hvězdy EDM, house, techno a alternativní indie hudby. Upozorňujeme, že během tohoto období se očekává více probíhajících aktivit a zvýšený pohyb návštěvníků uvnitř i vně resortu Stella Maris. Zároveň jde o příležitost pro příznivce těchto hudebních směrů. V případě zájmu o pobyt poptejte, ověříme dostupnost ubytování, děkujeme.

Destinace

Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.

Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

Poloha: do 250 m od moře

Vybavení: pizzerie, cukrárna, bazén venkovní sladká voda , bazén dětský venkovní sladká voda , restaurace a lá carte, diskotéka, dětský klub, café bar, pošta, ambulance, supermarket, bankomat, obchody různé, večerní hudba, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, malá kopaná, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, jízdy na koni, půjčovna jízdních kol, hřiště fotbalové.

Dětská postýlka pro dítě do 3 let na předchozí vyžádání - ZDARMA !!!

Možnost příplatku polopenze která se podává formou švédských stolů v restauraci STELLA MARIS, polopenzi musí čerpat všechny osoby v apartmánu !

Polopenze dítě do 5 let - ZDARMA !

UPOZORNĚNÍ: v termínu 21.7.-30.7.2023 probíhá velký tenisový turnaj ATP CROATIA OPEN UMAG.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20 % PRO POBYTY DO 24.6.2023 (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % PRO POBYTY OD 24.6.2023 (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Ubytování: apartmán

Typy apartmánů: Stella Plava Laguna apartmány - BUS

Apartmány Stella Plava Laguna se nachází cca 2 km od centra města Umag, jsou obklopeny středomořskou vegetací a překrásným parkem, leží podél mořského pobřeží. Jsou součástí resortu Stella Maris Plava Laguna, jehož služby sdílíte.

Všechny apartmány mají balkon nebo terasu, LCD SAT/TV, telefon, kompletně vybavenou kuchyň (kávovar, mikrovlnná trouba, lednička, digestoř), sociální zařízení, klimatizaci, Wi-Fi. Apartmány Stella Superior a Stella Premium se liší ve vybavenosti, Premium mají novější nábytek atd. Parkování je u apartmánů. 

1/3 Stella Classic -  APT o velikosti 28 m2 + 3 m2 balkon, 1. nebo 2. patro, ložnice se 2 lůžky, denní místnost s 1 lůžkem (rozkládací gauč)

1/4 Stella Superior – APT o velikosti 28 m2 + 3 m2 balkon, 1. nebo 2. patro, ložnice se 2 lůžky, denní místnost se 2 lůžky (na gaučích)      

1/4 Stella Premium – APT o velikosti 28 m2 + 13 m2 terasa, přízemí, ložnice se 2 lůžky, denní místnost se 2 lůžky (na gaučích)

Ve středisku jsou restaurace á la carte, pizzerie, centrální restaurace, snack bary, caffe bary, fast food, plážové bary. Dále jsou zde 2 venkovní bazény s mořskou vodou - pro dospělé a  pro děti,  vodní hřiště (za poplatek), lehátka a slunečníky jsou zdarma, omezený počet. Středisko také nabízí směnárnu, bankomat, supermarket, obchod s tiskem a suvenýry, obchod se smíšeným zbožím, ambulanci, internetový koutek a Wi-Fi, nabíječku elektroaut, sejf na recepci (za úhradu). Možnost kotvení soukromých člunů a jachet (kapacita 80 lodí).

Komplex zajišťuje bohatou celodenní a večerní animaci pro dospělé a děti (22.5.-9.9). Večer živá hudba, animační programy. Pro dospělé Fitness program s pilates, aqua aerobicem, spinningem, zumbou. Pro děti je zde několik klubů dle věku – CLUB 4 pro děti od 8 měsíců do 4 let (13.6.-9.9.), MINI CLUB pro děti od 4 do 8 let, JUNIOR CLUB od 9 do 12 let, TEENS CLUB od 13 do 17 let (19.6.-26.8.). Na pláži je malý tobogán. Pláže jsou všech typů, pro děti je zde pláž s pískem Pinia, dále přírodní kamenité, betonové s upravenými plochami na slunění, oblázkové, pozvolný vstup do moře, sprchy, vzdálené cca 50-300 m. Zde jsou lehátka i slunečníky za poplatek.

Ke sportovnímu vyžití v ceně stolní tenis, běžecké stezky, cyklostezky. V blízkosti za poplatek , 3 tenisové kurty a škola tenisu, adventure minigolf, plážový volejbal, hřiště pro malou kopanou, vodní sporty (windsurfing, parasailing, jízda na banánu, šlapadla, kajaky vodní lyže, vodní skútry), potápěčské centrum, adrenalinový park, jezdecké centrum, univerzální hřiště Katoro, stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol. V blízkosti se nachází také tenisové centrum ITC se 14 tenisovými dvorci (noční hraní tenisu, škola tenisu).  

Turistický vláček do Umagu jezdí každých 30 min.