Umag - Sol Umag - Rezidence - 7 nocí, příjezd denně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Umag - Sol Umag - Rezidence - 7 nocí, příjezd denně

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: recepce, směnárna, restaurace, bazén, bazén pro děti, fitness, masáže, kavárna, sauna, 24-hod.servis, krytý bazén, letní terasa, tenisové kurty, obchod se suvenýry, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, wellness.

Sport a zábava: tenis, terasa na slunění, bazén.

WIFI zdarma : Rezidence Sol Umag**** se nachází 1 km od centra Umagu, v klidné parkové zeleni. Rezidence je součástí hotelu Sol Umag****, hosté využívají všech služeb hotelu a taktéž se zde stravují. Rezidence jsou nově a moderně zrekonstruované a nabízí možnost dvoulůžkových pokojů bez možnosti přistýlky a dále family room (rodinné pokoje) - 2x ložnice propojená spojovacími dveřmi.
Vybavení hotelu: A- la carte restaurant León d'Or, restaurace se show cooking , tematické kulinářské večery, lobby bar, fitness ( zdarma) , wellness a kosmetický salón, vnitřní bazén ( otevřen sezonně) , lehátka a slunečníky u bazénu ( v ceně), kadeřník , parkoviště poblíž hotelu, venkovní a vnitřní bazén, konferenční sály s max. kapacitou 500 osob.
Ubytování: Rezidence nabízí celkem 86 moderně zařízených pokojů. Všechny pokoje mají SAT TV, klimatizaci, mini bar, koupelnu se sprchou, fén, balkon s pohledem do parku, WiFi. V rezidenci je možné ubytovat i osoby tělesně postižené. V pokojích je možnost dětské postýlky (zdarma). Rodinné pokoje jsou dva propojené dvoulůžkové pokoje, mají 2x koupelnu se sprchou a WC , 2x SAT TV, 2x balkon s pohledem do parku. V rodinných pokojích se mohou ubytovat min. 2 osoby, maximálně 4 osoby.
Příplatek za 1/1 pokoj je 75%.
Stravování: v hotelové restauraci Sol Umag, snídaně i večeře formou bohatého bufetu. Dále mají hosté možnost využít aperitiv bar, Snack bar u bazénu, A la carte restauraci.
Sport, pláž: betonová pláž s lehátky a slunečníky u hotelu, venkovní bazén, dětský bazén. V hotelu je fitness, wellness. V blízkosti jsou tenisové kurty - rezervace na recepci /za úplatu), sportovní animační programy - aquagym, pilates, yoga (v ceně), vodní sporty-windsurfing, parasailing, šlapadla, kanoe, motorové čluny atd. (za poplatek)
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 20% PŘI REZERVACI DO 31.1.2018 a 100 % PLATBĚ DO 15.2.2018
SLEVA ZA VČASNÝ NÁKUP 15% PŘI REZERVACI V OBDOBÍ 1.2-15.3.2018 A 100% PLATBĚ DO 1.4.2018
příjezdy možné každý den, min. počet 3 noci, v termínech 21.6.-2.9.2018 5 nocí
check in : od 14-23 hod, check out 12 hod