Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pavilóny Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) **

Komplex hotelu Imperial se nachází v borovém háji na pobřeží, na okraji města Vodice, cca 1 km od centra města. Komplex se skládá z hlavní budovy hotelu, vil Rivijera a navazujícího kempu, kde jsou umístěny mobilní chaty. Hosté vil využívají všech služeb hotelu.
Vily Rivijera (Ana, Luisa, Marina) - naše CK nabízí pokoje dvoulůžkové s možností přistýlky, s balkonem, bez klimatizace, doobjednání ledničky není možné.
Hostům je k dispozici hotelová klimatizovaná restaurace, samostatná restaurace s barem pro all inclusive light, restaurace á la carte, aperitiv bar, TV místnost, kongresový sál, 2 menší kongresové sály, prodejna se suvenýry, v letních měsících pivnice na terase v přízemí hotelu, hudební a zábavné večery na terase hotelové restaurace. Hotel má venkovní bazén s teplou mořskou vodou, terasou a snack barem s občerstvením, dětský bazén. Dále je zde sauna, fitness, masážní studio, kadeřnický salón. Pro děti je zde dětské hřiště. Pláž je přímo před hotelem cca 500 m dlouhá, oblázkovo písčitá s pozvolným vstupem do moře, s betonovými platy na slunění. Na pláži je snack bar a koktejl bar. K dispozici jsou lehátka a slunečníky za poplatek.
Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, vodní sporty. Přímo v hotelu je půjčovna kol, neboť hotel je zařazen do evropského řetězce hotelů vhodného pro cyklisty. V blízkosti hotelu je potápěčský klub se školou potápění.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, dětské hřiště, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, konferenční místnost, masážní salón, večerní klub, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění, vodní sporty, fitness studio.

Dítě do 12 let na přistýlce se 2 dospělými osobami - ZDARMA !!!

Druhé dítě do 7 let bez lůžka (spí s rodiči) - ZDARMA !!!

WI-FI připojení k internetu v hlavní budově hotelu Imperial (vstupní hala) - ZDARMA !

Možnost připlacení plné penze nebo all inclusive light /tento příplatek zahrnuje - plnou penzi (vše švédský stůl) + nápoje u obědů a večeří (šťávy z automatu, točené pivo, domácí víno)


AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínu 26.5.-23.6. a 22.9.-6.10.2018 ! Sleva se sčítá s časovou slevou.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 1.2.2018 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % !!! Slevy se sčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.