Vodice - Pokoje v soukromí no-name ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vodice - Pokoje v soukromí no-name ***

Nachází se v celé oblasti města Vodice, od romantického centra, až po novou moderní zástavbu. Vzdálenost od centra je 500 m až 2 km. Pláže jsou oblázkové, kamenité s upravenými prostory pro slunění, vzdálené cca 300-800 m. Možnost využití sportovišť u hotelových komplexů. Ve městě jsou k dispozici restaurace, bary, cukrárny, kavárny, směnárny, obchody.
Apartmány pro 2 - 9 osob (naleznete v další nabídce zájezdů) mají obývací místnost s vybaveným kuchyňským koutem, ložnici(e), koupelnu, SAT/TV, možnost venkovního grilu. Přistýlka je rozkládací gauč v obývací místnosti nebo v ložnici. Pokoje v soukromí jsou s koupelnou. Většina apartmánů a pokojů má balkon nebo terasu. Parkování je možné buď ve dvoře domu nebo před domem.
Možnost dokoupení polopenze, která se podává v restauraci Posejdon vzdálené 200-800 m od ubytování. Je to standardní, kvalitní ubytování v jednom z nejvyhledávanějších letovisek středního Jadranu.
Nabídku konkrétních apartmánů naleznete na našich webových stránkách.
Doplňující informace k autobusové dopravě: autobus přímo k agentuře nezajíždí, výstup je dle momentální dopravní situaci a dopravním předpisům co nejblíže možný v dosahu agentury

Poloha: do 800 m od moře

Vybavení: centrum města.

APARTMÁNY JSOU VZDÁLENY cca 300-800 m OD PLÁŽE.

WI-FI pouze u některých apartmánů (na předchozí vyžádání) - ZDARMA !

Jedno dítě do 3 let bez lůžka - ZDARMA !!!

Možnost příplatku polopenze = snídaně - švédský stůl, večeře - výběr z 2 menu, podává se v restauraci Posejdon, vzdálené 200-800 m od ubytování.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.3.2018 SLEVA 5% Z CENY UBYTOVÁNÍ !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

POZICE NA MAPĚ ZOBRAZUJE SÍDLO AGENTURY, KDE SE PŘI PŘÍJEZDU HLÁSÍTE, NEJDE O KONKRÉTNÍ POZICI VILY