Zaostrog - Uvala Borova ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: kemp Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zaostrog - Uvala Borova ***

Mezi letovisky Zaostrog a Podaca se nachází menší, terasovitě členěný kemp Uvala Borova. Patří mezi nově zrekonstruované a nachází se v borovém háji v blízkosti oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře. Součástí kempu je sociální zařízení, recepce, obchod s potravinami, restaurace a prostor pro střídání turnusů.
Celkem 17 chatek stojí na terasách ve stínu borovic ve vzdálenosti cca 50-100 m od pláže. Větší chatky jsou pro max. 6 osob (mají dvě oddělené ložnice s dvoulůžkem a patrovým lůžkem) a malé chatky pro max. 4 osoby (v jednom prostoru je dvoulůžko, jedno samostatné lůžko a jedno patrové lůžko). Každá chatka má vybavenou kuchyňku, ve které je dvouplotýnkový vařič a lednička a plné vybavení na vaření a stravování. Před chatkou je posezení - plastový stůl se židlemi.

Poloha: do 100 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace a lá carte, obchod s potravinami, grill bar, sociální zařízení společné, parkování.

Sport a zábava: vodní sporty, cyklistika, jízdy na banánu, trampolína, turistika.

Možnost příplatku polopenze - strava se podává v restauraci Galery (snídaně rozšířená servírovaná, večeře výběr ze dvou menu).

Polopenze dítě do 2 let - ZDARMA !!!

Chatka 1/4 - vhodné max. pro 2 dospělé osoby + 2 děti do 12 let.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.12.2017 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 10 % !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ ZÁJEZDU DO 31.03.2018 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 8 % !!!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.