Dominikánská republika - perla Karibiku s výlety - All Inclusive

Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: all inclusive
1 termín od 9. listopadu 2024

Cena zájezdu

od 69 990 Kč


Dominikánská republika je zemí, která vás překvapí těmi nejrůznějšími a nejhezčími barvami. Pokud vyrazíte na jakékoliv místo v této zemi, vždy vás něčím okouzlí. Mohou to být dlouhé bílé pláže a křišťálově modré moře nebo i fauna a flóra. Dominikánská republika je také jedna z minima turistických destinací, která nabízí devět odlišných přírodních zón. Právě nádherná scenérie, neopakovatelná malebnost horských štítů a jedinečných bílých pláží řadí tento ostrov mezi ty nejhezčí z celého Karibiku. Postupně vyzkoušíte relaxaci na nedotčených plážích, objevíme laguny nebo ještě nedotčené části horského masivu, kde nejvyšší horou karibských "Alp” je Pico Duarte (3 175 m). Máte-li rádi lenošení u moře s kombinací poznávacích výletů, tak právě pro vás je ideální tento zájezd. Ubytováni jsme v ****hotelu v blízkosti pláže s all-inclusive, programem a výlety již v ceně. Na místě bude místní česky mluvící průvodce, který s Vámi absolvuje... Celý popis

Dominikánská republika - perla Karibiku s výlety - All Inclusive

Termíny a ceny

únor 2024

12.02. - 22.02.2024 pondělí - čtvrtek
all inclusive letecky (Praha)
69 990 Kč
cena za 11 dní (10 nocí)

duben 2024

27.04. - 07.05.2024 sobota - úterý
all inclusive letecky (Praha)
67 990 Kč
cena za 11 dní (10 nocí)

listopad 2024

09.11. - 19.11.2024 sobota - úterý
all inclusive letecky (Praha)
67 990 Kč
cena za 11 dní (10 nocí)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • zpáteční letenka do Dominikánské republiky vč. let. tax a poplatků v max. výši 28 000 Kč, transfer na/z hotelu, 9x nocleh v **** hotelu s all-inclusive, výlet do hlavního města s prohlídkou a obědem, výlet na ostrov Saona s obědem, místní výlet do vnitrozemí s českým průvodcem, informační materiály

Cena nezahrnuje

  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje", výlet na ostrov Catalina cca 90 USD (platba na místě), výlet do národního parku Les Haiteses cca 150 USD (platba na místě)
  • 1lůžkový pokoj 10 000 Kč, pojištění léčebných výloh v zahraničí včetně storna zájezdu do 35 000 Kč za 1 100 Kč nebo do 85 000 Kč za 1 850 Kč

    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Popis zájezdu

Dominikánská republika - perla Karibiku s výlety - All Inclusive

Dominikánská republika je zemí, která vás překvapí těmi nejrůznějšími a nejhezčími barvami. Pokud vyrazíte na jakékoliv místo v této zemi, vždy vás něčím okouzlí. Mohou to být dlouhé bílé pláže a křišťálově modré moře nebo i fauna a flóra. Dominikánská republika je také jedna z minima turistických destinací, která nabízí devět odlišných přírodních zón. Právě nádherná scenérie, neopakovatelná malebnost horských štítů a jedinečných bílých pláží řadí tento ostrov mezi ty nejhezčí z celého Karibiku. Postupně vyzkoušíte relaxaci na nedotčených plážích, objevíme laguny nebo ještě nedotčené části horského masivu, kde nejvyšší horou karibských "Alp” je Pico Duarte (3 175 m). Máte-li rádi lenošení u moře s kombinací poznávacích výletů, tak právě pro vás je ideální tento zájezd. Ubytováni jsme v ****hotelu v blízkosti pláže s all-inclusive, programem a výlety již v ceně. Na místě bude místní česky mluvící průvodce, který s Vámi absolvuje všechny výlety.

Ubytování: hotel

5* hotel Impressive Punta Cana nebo 4* hotel Viva Wyndham Dominicus Beach

Program zájezdu

1. den: odlet z Prahy do DOMINIKÁNSKÉ REPUBLIKY, přílet ve večerních hodinách, transfer na hotel, ubytování.
2. den: celodenní koupání na hotelové pláži či v bazénu, odpočinek po letu.
3. den: snídaně, dopoledne odjezd otevřeným truckem za poznáním života místních domorodců na dominikánském venkově. Navštívíme plantáž cukrové třtiny a dozvíme se, jak se zpracovává. Uvidíme, jak roste mnoho dalších zdejších plodin a tropické ovoce - mango, banány, ananas, kakao a káva. Nahlédneme také do typického domku vesničanů a budeme si zde moci zakoupit čerstvě zpracovanou čokoládu, kávu, lesní med a další. Též uvidíme, jak se vyrábí doutníky. Po projížďce městem na nás na ranči ve vnitrozemí bude čekat dominikánský oběd. Nezapomeňte plavky, cestou je zastávka na koupání ve vodopádu nebo na pláži MACAO.
4. den: volný den, koupání, nákupy v blízkém městečku. Fakultativně výlet do kouzelné SAMANY a na vodopád EL LIMON. Přímo od hotelu pojedeme do panenské přírody deštného pralesa na poloostrově SAMANY. Dojdeme (či dojedeme na koni) k největšímu vodopádu EL LIMON. Při zpáteční cestě bude ještě zastávka na krásných plážích ostrůvku BACARDI.
5. den: dopoledne odjezd na prohlídku hlavního města s první zastávkou v jeskyni TRES OJOS se třemi kouzelnými jezírky s bohatou flórou i faunou. Pak už na nás čekají nejstarší historické památky v Novém světě nacházející se ve staré části města, v Zoně Colonial. Zde pocítíme atmosféru dávných dobyvatelů a uvidíme, co všechno zde po sobě zanechali. Projdeme nejstarší ulici Ameriky - Calle Las Damas, navštívíme Kolumbův dům, Národní Pantheon, první katedrálu Ameriky a další pamětihodnosti. Zážitkem je i oběd v restauraci ATARAZANA umístěné v historické budově bývalé zbrojnice. Při procházce starým městem navštívíme také muzeum jantaru a obchod se suvenýry, kde oceníte velký výběr a flexibilní ceny. Na závěr nás čeká okružní jízda novou částí města, při které uvidíme pobřežní promenádu, prezidentský palác atd.
6. den: volný den.
7. den: volný den nebo fakultativně výlet na ostrov CATALINA. Po transferu do přístavu LA ROMANA se nalodíte a vydáte k největšímu korálovému útesu Dominikánské republiky. Po zakotvení si vychutnáte šnorchlování spolu s mnoha druhy barevných rybek a jiných živočichů. Výbava na šnorchlování vám bude zapůjčena na lodi. Poté pokračujete na ostrov Catalina, kde vás čeká bufetový oběd a odpočinek ve stínu palem, nebo opět šnorchlování podél korálů. Odpoledne se vrátíte do přístavu, kde na vás bude čekat transfer do hotelu.
8. den: odjezd na povinný výlet všech turistů, kteří navštíví Dominikánskou republiku, a to do "perly Karibiku" na ostrov SAONA. Po nalodění v BAYAHIBE, se vydáme na motomaránu podél pobřeží národního parku DEL ESTE až k ostrovu SAONA. Cestou je zastávka na koupání v překrásné azurové zátoce, kde si můžeme užít vodní hrátky ve velké mělké laguně a při tom pozorovat barevné mořské hvězdice. Na ostrově nás čekají jedny z nejkrásnějších pláží Karibiku a také typický dominikánský oběd formou bufetu. Po obědě máme asi 2 hodiny na lenošení a koupání.
9. den: volný den, koupání, fakultativně odjezd na celodenní výlet vč. oběda do nádherné přírody NP LOS HAITISES. Po transferu do městečka Sabana de la Mar přesedneme na člun, který se proplete mangrovovými lagunami až do zátoky SAMANA. Budeme proplouvat kolem ostrůvků s obležením ptactva (pelikáni, volavky atd.). Navštívíme jeskyně, které skrývají malby původních obyvatel ostrova Hispaniola - Tainů. Poobědváme na ranči v podhůří Cordillera Oriental. Na zpáteční cestě navštívíme dominikánský domek se zahradou, kde uvidíme, jak se pěstuje cukrová třtina, grepy a další dominikánské plodiny např. kakao a káva, které budeme mít možnost i ochutnat.
10. - 11. den: dopoledne ještě krátká relaxace u moře, potom transfer na letiště odlet, do Prahy.

Podobné zájezdy