Hurghada - AMC Royal

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - AMC Royal

Poloha: Egypt

Pláž: Oblíbený, elegantní hotelový resort je situován na klidném místě přímo u krásné písčité pláže. Nabízí kvalitní služby a servis. Nachází se 11 km od Hurghady, 13 km od El Gouny. V blízkosti hotelu jsou historické památky. Letiště je vzdáleno 14km.
Písčitá pláž s pozvolným vstupem do vody, pro vstup do hloubky je k dispozici molo. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, několik barů, bar na pláži, a´la carte restaurace, arkáda s obchůdky, velký venkovní bazén v zimě vyhřívaný, dětský bazén, konferenční místnost, posilovna, wi-fi na recepci zdarma a na pokojích za poplatek.

Sport a zábava: Aktivity : Animační a zábavné programy pro děti i dospělé, diskotéka, miniklub, dětaké hřiště, stolní tenis, šipky, plážový volejbal, šlapadla, windsurfing, potápění a vodní sporty za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, brzká snídaně, půlnoční občerstvení, dětské menu, odpolední občerstvení, možnost večeří také v italské restauraci, káva, čaj, zmrzlina, zákusky, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby lze čerpat od 10.00-02.00h zdarma.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené, prostorné pokoje jsou vybaveny koupelnou, klimatizací, fénem, TV/SAT, trezorem, setem na přípravu kávy a čaje, minibarem, denně doplňován vodou a vybranými nealkoholickými nápoji, balkonem nebo terasou. Na vyžádání rodinné pokoje a suity.