Hurghada - Citadel Azur Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Citadel Azur Resort

Poloha: Egypt

Pláž: Rozsáhlý hotelový komplex je vybudován ve stylu středomořské vesničky, leží u písečné pláže v novém turistickém letovisku Sahl Hasheesh. Centrum Hurghady je vzdálené přibližně 20 km a hosté se sem dostanou placeným hotelovým autobusem. Letiště je vzdáleno 30km.
Dlouhá písčitá pláž, lehátka, slunečníky a osušky k dispozici zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, obchůdky, automat na výměnu peněz, hlavní restaurace, 3 a´la carte restaurace (italská, brazilská a rybí ), kavárna, bary, orientální koutek s vodními dýmkami zdarma, konferenční místnost, prádelna jednou za pobyt zdarma, 3 venkovní bazény, v zimě jsou dva vyhřívané, wi-fi zdarma na recepci i na pokojích.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy během dne pro děti i dospělé, miniklub, dětské hřiště, divadelní představení, živá hudba, diskotéka, posilovna, jízda na kole, stolní tenis, tenis, plážový volejbal, hodiny tance, šlapadla, kanoe, potápění a vodní sporty za poplatek.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE - s nídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu , pozdní snídaně, půlnoční občerstvení, možnost večeře v a´la carte restauraci , rezervace nutná, odpolední káva a čaj, zákusky, zmrzlina, panini, sendviče, m ístní rozlévané alkoholické nápoje lze čerpat v lobby baru od 10.00-2.00., a nealkoholické nápoje lze čerpat 24h denně, dále jsou k dispozici 4 bary, zde lze čerpat nápoje dle jejich otevírací doby.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: hotel *****

Moderní prostorné pokoje jsou vybaveny koupelnou, klimatizací, trezorem, fénem, TV/SAT, minibarem, nealkoholické nápoje denně doplňovány zdarma, trezorem, set pro přípravu kávy a čaje, balkonem nebo terasou.