Hurghada - Hotel Festival Shedwan ***+

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Festival Shedwan ***+

Poloha: Hotel se nachází ve starém centru Hurghady (El Dahar), 8 km od letiště, přímo u písečné pláže . V blízkosti hotelu je množství nákupních možností, restaurací a kaváren.

Pláž: Široká a dlouhá písečná pláž s krásným poloostrovem a pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Potápěčské centrum a vodní sporty na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi v lobby (za poplatek), internetová kavárna, hlavní restaurace, restaurace a la carte (rybí a italská), bar u bazénu, bar na pláži, dva bazény (slunečníky a lehátka zdarma), tobogan, dětský bazén, SPA centrum (sauna, masáže, pára), fitness, stolní tenis, kulečník, boccia, šipky, plážový volejbal, potápěčské centrum, dětský klub, animační programy, obchody se suvenýry.

Doporučujeme: Pokud hledáte nejhezčí pláž přímo v Hurghadě, pak je tento hotel tou nejvhodnější volbou. Díky hezkému prostředí a vysokému standardu služeb je ideálním místem pro báječnou a odpočinkovou dovolenou.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00 h.

Ubytování: hotel ***+

Pokoje s balkonem nebo terasou a vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem a minichladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.