Hurghada - Hotel Triton Empire Hotel ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Triton Empire Hotel ***

Poloha: V severní části letoviska, nedaleko centra části Dahar, kde lze najít množství zábavy a nákupních možností. Vzdálenost na letiště je cca 10 km.

Pláž: Hostům je plně k dispozici 300 metrů vzdálená pláž hotelu Triton Empire Beach. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna v recepci, Wi-Fi v lobby (za poplatek), hlavní restaurace, několik barů, dva bazény (slunečníky a lehátka u bazénu zdarma) a fitness. Hostům je k dispozici vybavení nedalekého hotelu Triton Empire Beach.

Doporučujeme: Tento hotel je výbornou volbou pro ty, kteří hledají pěkné a zároveň klidné prostředí přímo v srdci zábavy a bohatých nákupních možností.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře se podávají formou bufetu v hotelové restauraci. Možnost dokoupení stravování formou all inclusive , které zahrnuje plnou penzi formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), občerstvení během dne formou snacku nebo pizza, neomezenou konzumaci alkoholických (mimo vybraného vína) a nealkoholických nápojů místní výroby během dne v době od 10:00 do 23:00 h. All inclusive lze také čerpat v hotelu Triton Empire Beach a na pláži.

Ubytování: hotel ***

Pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (vana nebo sprcha, WC) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, mini chladničkou a trezorem. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí.