Hurghada - Palm Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Palm Beach

Poloha: Egypt

Pláž: Velmi příjemný a oblíbený hotelový komplex Palm Beach v orientálním slohu je složený z hlavní budovy a několika bloků v udržované zahradě přímo u písečné pláže. Hotel s přátelskou atmosférou a kvalitními službami ocení i náročnější klienti, především pak rodiny s dětmi. H otel je situován v krásné udržované zahradě v bezprostřední blízkosti písečné pláže, ve vzdálenosti asi 15 km severně od letiště Hurghada. Staré centrum Hurghady , Dahar , je vzdáleno přibližně 7 km. Nové centrum města, Sakkala , leží asi 12 km od hotelu.
Pěkná pláž přímo u hotelu s pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna , hlavní restaurace, několik barů, a´la carte restaurace, obchody, kadeřnictví, spa centrum, posilovna, 2 venkovní bazény v zimě vyhřívané, dětský bazén se skluzavkami. Wi-fi za poplatek.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti i dospělé, miniklub pro děti, mini disko pro děti, dětské hřiště, posilovna, minifotbal, stolní tenis, šipky, vodní sporty za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - s nídaně, oběd a večeře formou bohatého bufetu, brzká snídaně, půlnoční snack, možnost večeře v a´la carte restauraci, lehké občerstvení během dne, snacky, zákusky, odpolední káva a čaj, s oučástí jsou místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje v době od 10.00 do 01.00 hod.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: hotel ****

Komfortně zařízené pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, TV/SAT, fénem, trezorem zdarma, minilednicí. Většina pokojů má balkon nebo terasu.