Makadi - Jaz Aquamarine Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: aparthotel Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Makadi - Jaz Aquamarine Resort

Poloha: Egypt

Pláž: Luxusní velkoryse řešený hotelový komplex Jaz Aquamarine Resort se rozkládá v úžasném areálu přímo u vlastní soukromé pláže. Pro kvalitu a rozsah nabízených služeb můžeme doporučit i náročné klientele . Mezinárodní letiště Hurghada je vzdáleno 17km, centrum Hurghady je vzdáleno přibližně 20km.
Soukromá hotelová pláž s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s příjemným posezením a recepcí, 2 hlavní restaurace, 4 restaurace a´ la carte, gril restaurace s panoramatickým výhledem, 2 lobby bary, bar na pláži, bar u bazénu, orientální kavárna, diskotéka, nákupní galerie, venkovní amfiteátr, 16 bazénů, z toho některé v zimním období vyhřívané, dětský bazén se skluzavkami a tobogány, vířívka.

Sport a zábava: Aktivity : Pravidelné animační programy pro děti i dospělé včetně večerních kabaretních vystoupení a show v hotelovém divadle, miniklub, dětské hřistě, stolní tenis, plážový volejbal, posilovna, masáže, spa centrum a potápění za poplatek.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - s nídaně, obědy, večeře formou bufetu, večeře jsou tématické, během dne lehké občerstvení v plážových kioscích jako piza, sendviče, palačinky, hot dogy, zmrzlina, zákusky, výběr ze 4 ala carte restaurací za poplatek, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby lze čerpat v barech od 10.00 do 24.00h.
GALA VEČEŘE V TERMÍNU 30.12 - 6.1. 2018 v ceně.

Ubytování: aparthotel

Dvoulůžkové pokoje jsou velmi komfortně zařízené s možností jedné nebo dvou přistýlek, vybavené koupelnou se sprchovým koutem, klimatizací, TV/SAT, setem na přípravu kávy a čaje, trezorem zdarma, minibarem (za poplatek), fénem, balkonem. Superior a rodinné pokoje na vyžádání.