Sharm el Sheikh - Hotel Mexicana Sharm Resort ***+

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sharm el Sheikh - Hotel Mexicana Sharm Resort ***+

Aktivní prožití dovolené, potápění v tyrkysovém moři, možnost all inclusive a výlety po okolí - to vše Vám nabízí příjemný hotel nacházející se v atraktivní oblasti Ras Um El Seid Hills. Pro odpoledne plné zábavy je dětem k dispozici dětské hřiště.

Popis:

Recepce, restaurace, bary, kavárna, diskotéka, obchůdky, společenská místnost a dva bazény (pro dospělé a pro děti). Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Oficiální kategorie hotelu je 4*. 



Poloha:

Hotel se nachází v oblasti Ras Um El Seid Hills. Nejbližší obchůdky cca 600 m od hotelu. Centrum Naama Bay cca 7 km. Letiště cca 20 km.



Pláž:

Hotel má 2 pláže; písčitou „Mexicana“ a „Palma“ s korálovým podložím (doporučujeme obuv do vody, vstup do moře přes molo). Na pláže jezdí několikrát denně zdarma hotelový minibus (cca 2 km, cca 15 minut jízdy). Na plážích je bar a sprchy. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.



Sport a zábava:

Animační programy. Zdarma dětské hřiště, basketbal, stolní tenis, volejbal a fitness. Za poplatek kulečník, lázně, tenis a potápění. 



Internet:

Internetový koutek za poplatek.


Stravování: polopenze

All Inclusive.



ALL INCLUSIVE: Snídaně (7.00–10.00), oběd (13.00–15.00) a večeře (19.30–21.30) formou bufetu. Káva, čaj, zákusky a zmrzlina pro děti (16.00–17.00). Místní alko a nealko (10.00–23.00, kromě 24. 12. a 31. 12. – pouze do 18.00). Na pláži pouze nealko.

Ubytování: hotel ***+

Klimatizované pokoje mají koupelnu s vanou nebo sprchou a WC, fén, minibar (za poplatek), telefon, SAT-TV, bezpečnostní schránku (zdarma) a terasu. Na vyžádání dětská postýlka zdarma.