Filipíny - Pozor, jede Butanding!

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Filipíny - Pozor, jede Butanding!

Pozor, jede Butanding!

Program zájezdu

1. - 3. den: letecký přesun do MANILY, procházka starým opevněným městem INTRAMUROS (pevnost Santiago, katedrála Quaipo, kostel a klášter sv. Augustina, Rizal park, nábřeží Roxas a vyhlášený noční život metropole), celodenní výlet k PAGSANJAN FALLS - vyjížďka na lodích peřejemi nádherného kaňonu lemovaného džunglí k vodopádu MAGDAPIO.
4. - 6. den: přelet do NAGY, neobjevený filipínský ráj na poloostrově CARAMOAN - celodenní výlet lodí s obědem po okolních ostrovech (nádherné bílé pláže mezi vápencovými útesy, průzračně čistá voda, koupání, šnorchlování).
7. - 9. den: přesun do přímořského letoviska DONSOL (lodní výlet a v případě štěstí šnorchlování s úchvatnými mírumilovnými Butandingy - žraloky obrovskými, fakultativně potápění v Manta Bowl či lodní výlet se šnorchlováním), odjezd do LEGAZPI pod dýmající sopkou MT. MAYON (2 463 m), františkánská katedrála postavená z lávy v městečku DARAGA, ruiny španělského kostela zničeného erupcí v CAGSAWA, krasová jeskyně HYOP-HOYOPAN nebo fakultativně výlet na čtyřkolkách k lávovým proudům.
10. - 15. den: ranní nezastřené výhledy na sopku Mayon z LIGŇON HILL, přelet na ostrov CEBU, procházka centrem CEBU CITY (Magalhaesův kříž, katedrála St. Nino), výlet do vesničky TAM AWAN (pozorování nebo šnorchlování s Butandingy - žraloky obrovskými během krmení, příležitost je spatřit téměř zaručená), plavba rychlou lodí do TAGBILARANU na ostrově BOHOL.