Ledový hrad LumiLinna

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: bez dopravy Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ledový hrad LumiLinna

14ZI17

Ve Finsku, u severního pobřeží Botnického zálivu, se v centru města Kemi tyčí ledový hrad LumiLinna. Za mohutnými hradbami si mohou dospělí i děti vychutnat nezapomenutelnou atmosféru tohoto místa a odnést si spoustu zážitků. Nádherná souhra barev, tvarů a umělecké práce lahodí oku i duši.

Uvnitř hradu se nachází výjimečný ledový hotel. Zde máte jedinečnou možnost vychutnat si kouzlo pravého polárního světa. Průměrná teplota v hotelu je -5º C, vám však bude příjemné teplo uvnitř kvalitních spacích pytlů. Tyto spací pytle jsou speciálně vytvořeny pro nejnáročnější podmínky polárních expedic. V hotelu jsou především dvoulůžkové pokoje, ale je zde také několik pětilůžkových pokojů a jedno novomanželské apartmá.

KOUSEK OD SNĚHOVÉHO HOTELU KOTVÍ SLAVNÝ LEDOBOREC SAMPO. NA VYŽÁDÁNÍ ZAJISTÍME PLAVBU LEDOBORCEM PO ZAMRZLÉM BOTNICKÉM ZÁLIVU - JEDINEČNÝ ZÁŽITEK! LIMITOVANÝ POČET MÍST.

Na vyžádání zajistíme letenky do Tornio, nocleh v "teplém" hotelu v Kemi a další zimní aktivity (husky safari, sobí farma, sněžné skútry atd.)

Program zájezdu

1. den: Ubytovaní hosté si mohou vybrat z mnoha aktivit, které jim umožní užít si pobyt v polární krajině se vším všudy. Můžete se vydat na plavbu obřím ledoborcem, vydat se na safari se psím či sobím spřežením. Anebo se můžete prohánět po zasněžených pláních na sněžném skútru. Pro nejmenší je také připravena spousta aktivit, aby i oni si mohli odnést jedinečné zážitky ze severu. Až vám z toho všeho vyhládne, můžete se občerstvit v exkluzivní restauraci. Stoly jsou vyrobeny z ledu a sedačky pokrývá hustá sobí kožešina. Kromě teplých a studených nápojů si můžete vybrat z bohaté nabídky pokrmů.