Azurové pobřeží - Le Palais Rossini ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Azurové pobřeží - Le Palais Rossini ***

Poloha: Rezidence je situována ve čtvrti umělců v centru Nice, vzdálenost od Anglické promenády asi 700 metrů, vzdálenost od hlavního vlakového nádraží asi 400 metrů.

Náš názor: Skvělé místo pro návštěvu hlavního města Francouzské riviéry.

Doplňující informace :
příplatek za zvíře: 45 Eur / týden

snídaně: 8 Eur dospělý, 5 Eur / dítě 4-12,99 let, zdarma pro děti do 3,99 let

parkování: 50 Eur / týden (místa velmi limitována, nutná rezervace předem)

možnost konečného úklidu: od 55 Eur.


Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dispozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na emailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Stravování: vlastní

Vlastní. Možnost dokoupení snídaní na místě.

Ubytování: hotel ***

K dispozici je recepce, placené parkoviště (nutná rezervace, místa omezená),wifi připojení, prádelna za příplatek, za příplatek je možné doobjednání snídaní.



V rezidenci jsou kompletně vybavené byty k pobytu u moře.


Studio pro 2 osoby - ST2 , cca 20 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (sklokeramické desky, lednička, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou pro 2 osoby nebo s dvěma lůžky, koupelna s WC, klimatizace, TV.



Apartmán pro 2 osoby - AP2 , cca 30 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (sklokeramické desky, lednička, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj se dvěma křesly, pokoj s maželskou postelí nebo dvěma lůžky, koupelna, oddělené WC, klimatizace.



Apartmán pro 4 osoby - AP4 , cca 30 m 2 , plně vybavený kuchyňský kout (sklokeramické desky, lednička, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí), obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s dvěma lůžky, pokoj s dvěma lůžky, koupelna, oddělené WC, klimatizace.