Metropole Paříž, Londýn a jižní Anglie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Metropole Paříž, Londýn a jižní Anglie

Londýn - historická metropole Velké Británie, sídlo mnoha významných muzeí a nádherných památek na Temži.
Paříž - metropole Francie - leží na Seině a nabízí rovněž slavná muzea s rozsáhlými sbírkami, monumentální stavby, plavbu lodí po Seině a nedaleký zámek Versailles.

Program zájezdu

1. den: Odjezd v poledních hodinách z ČR.
2. den: Ráno přejezd kanálu La Manche. Dopoledne prohlídka LONDÝNA - střídání stráží u Buckinghamského paláce, White Hall, Westminsterské opatství a parlament, Trafalgarské náměstí aj.
3. den: WINDSOR - největší obydlený hrad na světě. STONEHENGE - unikátní prehistorická zajímavost (nutné objednat při přihlášení!!). WINCHESTER - ve zdejší katedrále bylo korunováno 36 anglických panovníků, večerní procházka po Piccadilli Circus a Soho.
4. den: Procházka po LONDÝNĚ - katedrála sv. Pavla, City, Tower - nejnavštěvovanější atrakce v Anglii. Odtud výletní lodí na Greenwich, v noci přejezd trajektem do Francie.
5. den: VERSAILLES - zámek západně od Paříže s řadou muzeí a historických památek. LA DEFENSE - moderní pařížská čtvrť. Fakultativně projížďka lodí po Seině.
6. den: Celodenní prohlídka francouzské metropole PAŘÍŽ - Louvre a jeho muzea, katedrála Notre-Damme, Invalidovna, náměstí Cocord, Vítězný oblouk, Lucemburská zahrada, Panteon, večerní projížďka městem, Montmartre a bazilika Sacre Coeur aj.
7. den: Eiffelova věž a dokončení prohlídky pařížských monumentů. Ve večerních hodinách odjezd do ČR. Přes noc průjezd do ČR.
8. den: Příjezd do ČR v poledních až odpoledních hodinách.