Francie - Paříž - Le Colbert****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Francie - Paříž - Le Colbert****

Poloha: Tento 4* boutique hotel je v centru Paříže, na levém břehu. Ke katedrále Notre-Dame je to jen pár kroků. Budova hotelu je původně z 19. století. Na letiště Charles De Gaulle je to 26 km, na Orly 16 km.

Vybavení: Recepce, Wifi na veřejných místech, snídaňová restaurace, partnerské centrum zdraví a krásy kousek od Vítězného oblouku

Sport a zábava: Hotel je díky své skvělé poloze ideálním východiskem pro výlety za poznáním centra Paříže a místních kulturních památek. Tepající centrum se spoustou barů, restaurací a klubů je nedaleko. Hlavní atrakce v okolí hotelu: Katedrála Notre-Dame, Lucemburské zahrady, Latin corner, Saint-Germain-des-Pr&s, Rue de Rennes, plavby po Seine, City Hall, Pont Neuf, Place des Vosges. Příplatek k ceně zájezdu v termínu svátků a speciálních událostí v zemi pobytu rádi na požádání sdělíme.

Stravování: snídaně

Stravování je zajištěno formou snídaně v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ****

39 tichých elegantních pokojů, z toho 1 junior suita, a 1 suita s krásným výhledem na katedrálu. Každý pokoj má klimatizaci, trezor, vysokorychlostní připojení k internetu, plazmovou TV, minibar a koupelnu.

Program zájezdu

1. den: Cca 2 hodiny před odletem odbavení do Paříže, přílet do Paříže, přejezd do hotelu, ubytování.