Francie, Paříž VALENTÝNSKÝ TÝDEN 2022, poznávací zájezd, romantika, zážitky FIRST MOMENT, vše v ceně

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: autokarem Strava: snídaně

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Francie, Paříž VALENTÝNSKÝ TÝDEN 2022, poznávací zájezd, romantika, zážitky FIRST MOMENT, vše v ceně

Paříž nejen pro zamilované ve Valentýnském týdnu.

Poznávejte romantickou Paříž v období Valentýnského týdne, zažívejte romantiku na každém kroku.


Poznávací zájezd do Paříže - navštívíte a zažijete to nejlepší co Paříž svým návštěvníkům nabízí - Louvre, Eiffelovu věž, Invalidovnu, Champs Ellysées, náměstí Svornosti, Notre Dame a další skvosty.

Můžete také zažít romantickou projížďku lodí po Seině, francouzskou kuchyni a nasát atmosféru jednoho z nejromantičtějších míst na zeměkouli.

Profesionální průvodce Vám umocní Vaše zážitky, rozšíří obzory a bude Vám ve Vašem poznávání nápomocen.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu včetně nápojů v ceně zájezdu.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: z Ostravy, FM, NJ, Příbor, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Praha, Plzeň – časy budou upřesněny dle nástupních míst.



Doprava: je realizována klimatizovanými zájezdovými autokary s toaletou, audio - video okruhem, polohovacími sedačkami a minibarem s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Ubytování: hotel **+

Hotel Premiere Classe / Hotel Ibis poskytuje příjemné ubytování v pohodlných a dobře vybavených pokojích s vlastním příslušenstvím na pokoji (koupelna s umyvadlem, sprchovým koutem a toaletou), satelitní televizí a Wi-Fi přístupem k internetu zdarma.

Program zájezdu

1. den: Odjezd.
Odjezdy z ČR po trase z Ostravy přes den, přejezd přes Německo do Francie.
2. den: Příjezd do Paříže
v ranních hodinách. Prohlídka historického centra, Vítězný oblouk, Champs Elyssées, náměstí Concorde, Radnice, kulturní Centre Pompidou, náměstí Pigalle, kabaret Moulin Rouge, Les Halles, kostel St. Eustach, Justiční palác. Latinská čtvrť: Panthéon, universita Sorbonna, Lucemburská zahrada. Večerní Montmartre. Odjezd na hotel, ubytování a nocleh.
3. den: Poznávací program v Paříž.
Odjezd z hotelu do centra Paříže. Poznávací program v Paříži: Eiffelova věž, Martovo pole, Invalidovna resp. její část Église du Dome, kde je hrobka Napoleona, jehož ostatky sem byly přivezeny z Elby, Alexandrův most, zahrady Tuilleries. Návštěva muzea Louvre, galerie umělecké galerie v bývalém nádraží d´Orsay s díly proslulých impresionistů. La Défense - supermoderní čtvrť s La Grande Arche. Podvečerní projížďka lodí po Seině (fakultativně). Odjezd z Paříže ve večerních hodinách dle pokynů průvodce.
4. den: Návrat.
Příjezd domů, výstupy po trase přes den.