Jedeme pro dárky do Paříže - novinka - jen za 1.999,- Kč + 990,- Kč + taxy !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jedeme pro dárky do Paříže - novinka - jen za 1.999,- Kč + 990,- Kč + taxy !

Pojeďte s námi pro dárky do Paříže - s našimi znalostmi města hodně ušetříte a přitom nakoupíte poslední světovou módu i vybrané francouzské lahůdky.! Zároveň Vám za dárkovou cenu zájezdu od 1.999,- Kč + 990 Kč taxy ukážeme jedno z nejhezčích měst světa !!!

UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)

Odjezdy z celé ČR !!! bez příplatku !


Stravování: bez stravy

Možno doobjednat snídani v restauraci hotelu.
Základní cena zájezdu je bez stravování !!! Stravování je možno v hotelu 1 x krát ! Jedna snídaně kontinentální bufet na osobu stojí 140,- Kč (možno 1 x na osobu) !

Doprava: autokarem

Nový Bor, Liberec, Mladá Boleslav, Praha, Plzeň, Ostrava, Olomouc, Brno, Jihlava, Hradec Králové. Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

Ubytování: hotel

1-3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a BTV = hotel Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!) - v základní ceně 3-lůžkové pokoje !!! Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje (resp. obsazení pokoje dvěma či jednou osobou !) za příplatek = dvoulůžkový za 2x180,- Kč=celkem 360,- Kč, jednolůžkový pokoj za 720,- Kč !

Program zájezdu

1. den: ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !
Odjezdy z celé ČR !!!
Jedeme pro dárky do Paříže !
Teploty v Paříži v tomto období: 10 – 14 stupňů !
Přivezte sobě i blízkým především poslední světovou módu a kosmetiku za výhodné ceny z mnoha pařížských butiků i vybrané originální francouzské lahůdky ! Se vším Vám zasvěceně poradíme – všude Vás dovedeme !
Program zájezdu:
1. den:
Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin z Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 16 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové ve 14 hodin, z Plzně od výstaviště v 17.30 hodin, v 09.30 z Ostravy, v 11.00 z Olomouce, ve 12.30 z Brna, ve 13.45 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Francie.

2. den: 2. den:
Dopoledne příjezd do Paříže, prohlídka Eifelovy věže s výstupem na vrchol věže, projížďka lodí po Seině, přejezd metrem přes Seinu s krásným výhledem na Eifelovu věž k Vítěznému oblouku, procházka a nákupy na Champs Elyseés a přilehlých uličkách, náměstí Svornosti /Place de la Concorde/ nebo poznávací program: muzeum Louvre nebo muzeum d´Orsay, variantně možnost celodenního nákupního programu. vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

3. den: 3. den:
Po snídani odjezd do centra Paříže, prohlídka moderní čtvrtě La Defense včetně nákupů – obchodní centrum s 260 obchody, přejezd k Pantheonu. Nákupy na bulváru Saint Michele a okolí, prohlídka latinské čtvrti, katedrála Notre Dame, Radnice, Cetre Pompidou, nákupy na obchodní třídě Rue de Rivoli a jejím okolí a okolních buticích, přejezd metrem pod Montmartre – nákupy v levných obchodech a buticích pod Montmartrem, večer výjezd lanovkou k bazilice Sacre Coeur, prohlídka náměstí malířů Place du Tertre, Moulin Rouge, Pigale s mnoha nočními zábavními podniky, dále večerní okružní jízda k noční osvětlené Eifelově věži. Mezi 22. a 23. hodinou odjezd z Paříže do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

4. den: 4. den:
Tranzit Francií a Německem do ČR. V odpoledních až večerních hodinách příjezd do Nového Boru, případně dalších nástupních míst (návrat do Prahy cca do 15 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
50 – 80 EURO na vstupy a drobné suvenýry a dle možností další finance na dárky /doporučujeme 50 – 300 EURO – všude možno platit i kreditními kartami/. Vstupy: Eifelova věž cca 12-25 EURO, loď cca 12 EURO. Louvre a Museé d´Orsay cca po12 EURO - do 25 let pro mladé z EU státní památky ZDARMA.
Cena zájezdu: 1.999,- Kč
/dárková cena naší CK před vánoci - původně 3.990,- Kč/ !
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava nebo další sedačka oběma směry : 2.590,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC) , 1 x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2-lůžkové a 1-lůžkové pokoje, pojištění CK,průvodce CK.
Příplatky:
180,- Kč/os. na 2-lůžkový pokoj=celkem 360,- Kč, 720,- Kč na 1-lůžkový pokoj, stravování: možno celkem 1 x v hotelu: 140,- Kč/os./den na kontinentální snídani, komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny: 140,- Kč, místní poplatky (vjezdy do center měst, ubytovací taxy atpod.)=990,- Kč. Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !