Na skok do Paříže

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Na skok do Paříže

Doprava autokarem - odjezdová místa (Trasa A): Bez příplatku: Brno, Jihlava-Pávov, Humpolec, Praha, Beroun, Plzeň, Rozvadov
Příplatek 150 Kč: Olomouc, Prostějov, Vyškov
Příplatek 250 Kč: Ostrava, Frýdek – Místek, Kopřivnice, Nový Jičín, Hranice, Lipník nad Bečvou, Přerov
Příplatek 300 Kč: Opava, Zlín, Uherské Hradiště, Žďár n/S, Hradec Králové, Pardubice

CK si vyhrazuje právo na určení nástupního místa podle počtu osob (bez příplatku min. 8 osob / příplatková místa min. 15 osob). V případě malého zájmu bude svoz proveden linkovými autokary nebo jinými spoji.

Povinné smluvní údaje: Cestovní kancelář odpovídá za řádné poskytnutí sjednaných služeb a má povinnost poskytnout zákazníkovi pomoc v nesnázích. Služby cestovního ruchu dle této smlouvy se poskytují v jazyce místa pobytu země a registrace leteckého či autokarového dopravce, poskytují se jako skupinové služby, velikost skupiny je omezena kapacitou poskytovaných služeb a nejsou obecně vhodné pro osoby s omezenou pohyblivostí. Minimální počet osob pro uskutečnění zájezdu je X (při autobusové dopravě) a Y (při letecké dopravě).

Silvestr v Paříži: odjezd až po půlnoci, cca ve 1:00 ráno

Program zájezdu

1. den: Odjezd; přes ČR, SRN do Francie.
2. den: Ráno příjezd do Paříže. Okružní jízda: Bercy, Bastilla, Hotel de Ville, Rivoli, Concorde, St. Germain des Pres. Procházka městem s průvodem: Latinská čtvrť: Lucemburské zahrady a palác, Pantheon, Sorbonna, Musée de Cluny. Conciergerie, St. Chapelle, katedrála Notre Dame. Poté radnice, centrum G. Pompidou, Les Halles – bývalé břicho Paříže, přes Louvre, Tuilleries. Osobní volno, možnost návštěvy muzea Orsay, Louvre a další. Okružní jízda: Institut de France, Quai Voltaire, Place de la Concorde, Champs Elysées, Vítězný oblouk, Avenue de la Grande Armée, Palais Maillot, výhled na La Defense, odjezd na nocleh.
3. den: Paříž – Eiffelova věž volno k návštěvě. Pokračování prohlídky: Martova pole, kolem Vojenské školy, Invalidovny s hrobkou císaře Napoleona, přes most Alexandra III., nejhezčí nad Seinou až na nám. Svornosti, které je největší v Paříži. Osobní volno, možnost návštěvy muzeí nebo nákupů na Champs Elysées nebo na obchodní ulici Rivoli. Fakultativně večerní plavba lodí po Seině. S Paříží se rozloučíme návštěvou čtvrti Montparnass. Budete moci navštívit známou Tour Montparnass a její observatoř která Vám nabídne jedinečný panoramatický pohled na Paříž – výhled v 360° do vzdálenosti 40 km z výšky 200 m bude jedinečným zážitkem. Montparnass je také spousta možností občerstvení, nákupů. Večer odjezd do ČR.
4. den: Návrat do ČR.