Na skok do PAŘÍŽE, REMEŠE A LUCEMBURKU=2 dny ve Francii a také Lucembursko ! - SLEVA NA 3.490,- Kč !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Na skok do PAŘÍŽE, REMEŠE A LUCEMBURKU=2 dny ve Francii a také Lucembursko ! - SLEVA NA 3.490,- Kč !

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!!

Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě poskytovaných nadstandardních služeb klientům.

Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!!

V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!

Paříž, Remeš a také Lucembursko ! To vše Vás čeká při tomto oblíbeném zájezdu naší CK. Bohatý, vyzkoušený, jedinečný program se zkušeným průvodcem naší CK.

UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)


Stravování: bez stravy

V základní ceně zájezdu není stravování !!! Snídaně možná za příplatek: 140,- Kč !

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU ! - nástupní místa v programu zájezdu. V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!

Ubytování: hotel

1-3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a BTV = hotel Premiere Classe (www.premiereclasse.fr)(NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!) - v základní ceně 3-lůžkové pokoje !!! Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje (resp. obsazení pokoje dvěma či jednou osobou !) za příplatek = dvoulůžkový za 2x180,- Kč=celkem 360,- Kč, jednolůžkový pokoj za 720,- Kč !

Program zájezdu

1. den: ODJEZDY Z CELÉ ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! NOVINKA ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !
NA SKOK DO PAŘÍŽE, REMEŠE A LUCEMBURKU
2 dny ve Francii + Lucembursko !
Paříž, Remeš a Lucembursko !
Program zájezdu:
1. den:
V 16.30 hodin odjezd z Nového Boru, v 17.30 hodin Liberce, v 18.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 19.30 hodin z Prahy u hlavního nádraží, v 17.30 z Hradce Králové, z Plzně ve 21.00, ve 13.30 z Ostravy, v 15.00 z Olomouce, v 16.30 z Brna, v 17.45. z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Lucemburska.

2. den: 2. den:
V ranních hodinách příjezd do hlavního města Lucemburska. Prohlídka – Adolfův most, historická budova Spořitelny, Ústavní náměstí, katedrála Notre Dame s hrobem českého krále Jana Lucemburského, Hradební vyhlídková cesta, Dolní město Grund, dále Velkovévodský palác, centrum města, tržiště, volno. V poledních hodinách odjezd do Francie. Odpoledne prohlídka Remeše - katedrála, šampaňské sklepy firmy MUMM (dodává svůj šampus pro oslavy vítězství na FORMULI F 1 i na další sportovní vrcholné akce !) s ochutnávkou. V podvečer odjezd do Paříže, ubytování, dle možností večeře v okolí hotelu dle rady průvodce, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.

3. den: 3. den:
Po snídani odjezd do centra Paříže na prohlídky: Eifelova věž, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elysées, náměstí Svornosti /Place de la Concorde/, Tulerijské zahrady, Louvre nebo muzeum d´Orsay, krátké osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), v podvečer přejezd metrem a lanovkou na romantickou prohlídku na kopec Montmartre, bazilika Sacré-Coeur, náměstí malířů, Moulin Rouge, večerní okružní jízda na náměstí Trocadero s výhledem na Eifelovu věž. Mezi 22. a 23. hodinou z Paříže odjezd do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži nebo v Eurodisneylandu !


4. den: 4. den:
Tranzit Francií a Německem. do ČR. V poledne až večer příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 15 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
50 – 80 EURO na vstupy a drobné suvenýry a také na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem. Vstupy: Eifelova věž cca 12 - 17 EURO, loď cca 12 EURO, metro a lanovka na Montmartre cca 6 EURO. Louvre a Museé d´Orsay cca 12 EURO, – ZDARMA pro mladé z EU až do 25 let včetně.
Cena zájezdu: 3.290,- Kč
- původní plná cena: 6.560,-Kč
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Doprava nebo další sedačka možná za 2.790,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu lux.busem (VIDEO, KLIMA, WC. V ceně dopravy již i všechny poplatky včetně zahraničních !!! U nás již nic na poplatky nedoplácíte !!!), 1x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2-lůžkové a 1-lůžkové pokoje; pojištění CK, průvodce CK.
Příplatky:
180,- Kč/os. na 2-lůžkový pokoj=celkem 360,- Kč, 720,- Kč na 1-lůžkový pokoj, stravování: možno celkem 1 x v hotelu: 140,-Kč na kontinentální snídani. Příplatek na prohlídku šampaňských sklepů u firmy MUMM s ochutnávkou 380,- Kč/os.! Komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140,- Kč.
(Ceny pro případný individuální výlet do Eurodisneylandu: doprava RER cca 18 euro, vstupenka cca 75 EURO, do 11 let cca 65 EURO.)
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !