Normandie - Residence du Golf ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Normandie - Residence du Golf ****

Poloha: Rezidence leží v klidné a zelené části Deauville. Pláže Deauville a slavná promenáda Les Planches jsou vzdáleny cca 3 km.

Doplňující informace : kryté parkoviště 8 Eur / den, 55 Eur / týden (nutná rezervace)
příplatek za zvíře cca 55 Eur / týden
wifi připojení na recepci a apartmánech cca 20 Eur / týden

Všechny uvedené apartmány (i když na našem webu jsou k dipozici) je nutno ověřit u francouzského partnera, zda má volnou kapacitu. Požadavky na ubytování zasílejte na mailovou adresu CK. Odpověď s případnou nabídkou náhradního ubytování Vám zašleme do 24 hodin.

Ubytování: hotel ****

5-ti patrová rezidence je vystavěna v tradičním stylu této oblasti. K dispozici je recepce s lobby, bar, venkovní bazén s jacuzzi, dětským brouzdalištěm, dětské hřiště, billiard, venkovní parkoviště zdarma (78 parkovacích míst), kryté parkoviště za příplatek (75 parkovacích míst).

Rezidence nabízí kompletně vybavené byty s kuchyňským koutem (lednice, mikrovlnná trouba, sklo-keramické plotýnky, kávovar, myčka na nádobí), koupelnu, oddělené WC (studia mají koupelnu s WC spojenou), balkon nebo terasu se zahradním nábytkem, TV, Wifi připojení za příplatek.

Studio pro 4 osoby - ST4 , cca 28 m 2 , obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s třemi lůžky, výklenek na spaní s jedním lůžkem.

Apartmán pro 4 osoby - AP4 , cca 26 - 28 m 2 , obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s dvěma lůžky, pokoj s dvěma oddělenými lůžky.

Apartmán pro 5 osob - AP5 , cca 27 - 32 m 2 , obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s třemi lůžky, pokoj s manželskou postelí.

Apartmán pro 7 osob - AP7 , cca 44 m 2 , obývací pokoj s rozkládací sedací soupravou s třemi lůžky, pokoj s manželskou postelí, pokoj s palandou, koupelna s WC navíc.