O prázdninách do Eurodisneylandu a Paříže - 4-denní s 1 noclehem - SLEVA = cena jen 1.999,- Kč+taxy!

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

O prázdninách do Eurodisneylandu a Paříže - 4-denní s 1 noclehem - SLEVA = cena jen 1.999,- Kč+taxy!

V období školních prázdnin Vás zveme do Francie !

ODJEZDY Z CELÉ ČR BEZ PŘÍPLATKŮ !!!

POZOR: DALŠÍ PŘEDNOSTI ZÁJEZDŮ CK PLUSTOUR M:

1/ NEPOUŽÍVÁME AUTOBUSY SE SEDAČKAMI V PROTISMĚRU !

2/ PRŮVODCE UŽ OD VÁS NEVYBÍRÁ ŽÁDNÉ DALŠÍ SKRYTÉ POPLATKY ! NAPŘ. ZA VJEZD DO MĚSTA, POBYTOVÉ TAXY ANI ŽÁDNÉ DALŠÍ "TAXY" !

GARANCE NEJLEPŠÍ CENY V ČR A SR !!!

Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě poskytovaných nadstandardních služeb klientům.

OBJEDNÁVAT MŮŽETE JIŽ TEĎ AŽ DO VYPRODÁNÍ KAPACIT NAŠICH BUSŮ !!!

Nejoblíbenější poznávací zájezd do Francie - za výbornou cenu poznáte nejen metropoli nad Seinou Paříž, ale také Eurodisneyland ! V základní ceně též 1 x nocleh v hotelu - pokoje s vlastním příslušenstvím !
(Nepoužíváme hotely formule F 1 se společnými wc a sprchami na patře nebo chodbě!). Luxusní bus (wc, klima, video)

Jedinečná příležitost pro Vás vidět s námi Eurodisneyland (výlet do Eurodisneylandu je za příplatek!) a Paříž /program v Paříži přizpůsoben zájmům dětí !/ za nejlepší ceny !

UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)


Stravování: bez stravy

Možno doobjednat snídani v hotelu.
Základní cena zájezdu je bez stravování !!! Stravování je možno v hotelu 1 x krát ! Jedna snídaně kontinentální bufet na osobu stojí 140,- Kč (možno 1 x na osobu) !

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! - odjezdová místa viz níže v programu zájezdu !!!

Ubytování: hotel

1-3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a BTV = hotel Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)- v základní ceně 3-lůžkové pokoje !!! Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje (resp. obsazení pokoje dvěma či jednou osobou !) za příplatek = dvoulůžkový za 2x180,- Kč=celkem 360,- Kč, jednolůžkový pokoj za 720,- Kč !

Program zájezdu

1. den: Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !
Eurodisneyland s návštěvou Paříže !
Program zájezdu:
1. den:
Ve 14 hodin odjezd z Nového Boru, v 15 hodin z Liberce, v 15.45 hodin z Mladé Boleslavi, v 17 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové v 15 hodin, z Plzně od výstaviště v 18.30 hodin, v 11HODIN z Ostravy, ve 12.30 z Olomouce, ve 14.00 z Brna, v 15.15 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Časy odjezdů budou dopřesněny v odjezdových pokynech 1 týden před odjezdem. Tranzit Německem do Francie.

2. den: 2. den:
Dopoledne příjezd do Paříže, prohlídka Eifelovy věže, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elysées, náměstí Svornosti /Place de la Concorde/, Tulerijské zahrady, Louvre nebo muzeum d´Orsay, vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

3. den: 3. den:
Po snídani pro klienty s připlaceným výletem do Eurodisneylandu odjezd do zábavního parku Eurodisneyland u Paříže. Celodenní pobyt v parku. Tento celodenní výlet do parku včetně možnosti využívat všechny atrakce na jednodenní vstupenku zajišťujeme za níže uvedený příplatek ! Večer odjezd přes Francii do Německa. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

4. den: 4. den :
Tranzit Francií a Německem. Odpoledne a večer příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 15 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
60 – 80 EURO na vstupy a drobné suvenýry a také na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem.
Cena zájezdu: 1.999,- Kč bez tax !
/původně: 4.990,- Kč/
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava nebo další sedačka oběma směry : 2.290,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC), 1 x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2-lůžkové a 1-lůžkové pokoje, pojištění CK, průvodce CK.
Cena nezahrnuje:
místní poplatky a taxy: 890,- Kč (vjezdy do měst, pobytové taxy atd.), cestovní pojištění, vstupy v Paříži – cca 40 – 60 EURO: Eifelova věž cca 12 – 16 EURO, loď po Seině cca 12 EURO, metro v Paříži cca 6 EUR0, Louvre cca 12-EURO – mládež do 25 let z EU včetně: ZDARMA !
Příplatky:
komplexní pojištění včetně storna od České pojišťovny: 140,- Kč/os., 2-lůžkový pokoj: 180,- Kč/os.=celkem 360,- Kč!, 720,- Kč na 1-lůžkový pokoj, stravování: možno celkem 1 x v hotelu: kontinentální snídaně 140,- Kč/os./den, místní taxy: 890,- Kč (vjezdy do měst, pobytové taxy atd.), Příplatek na výlet do Eurodisneylandu (transfery a jednodenní vstupenka): 2.490,- Kč, děti do 11 let včetně: 1.990,- Kč ! = Tyto ceny za výlet platí pouze při zakoupení výletu současně s celým zájezdem jinak ceny až o 1.000,- Kč za osobu vyšší !!! Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !