O prázdninách i svátcích do Paříže=sleva pro jedničkáře i vyznamenané žáky !! Jen 1.999,- Kč+taxy !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

O prázdninách i svátcích do Paříže=sleva pro jedničkáře i vyznamenané žáky !! Jen 1.999,- Kč+taxy !

ODJEZDY Z CELÉ ČR BEZ PŘÍPLATKŮ !!!

GARANCE NEJLEPŠÍ CENY V ČR A SR !!!

SPECIÁLNÍ SLEVA PRO JEDNIČKÁŘE I ŽÁKY S VYZNAMENÁNÍM !!!

Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě poskytovaných nadstandardních služeb klientům.

OBJEDNÁVAT MŮŽETE JIŽ TEĎ AŽ DO VYPRODÁNÍ KAPACIT NAŠICH BUSŮ !!!

Nejoblíbenější poznávací zájezd do Francie - za výbornou cenu poznáte podrobně metropoli nad Seinou Paříž ! V základní ceně též 1 x nocleh v hotelu - pokoje s vlastním příslušenstvím !
(Nepoužíváme hotely formule F 1 se společnými wc a sprchami na patře nebo chodbě!). Luxusní bus (wc, klima, video-dvd)

Doprava luxusním busem, ubytování v kvalitním hotelu-pokoje s vlastním přislušenstvím, bohatý, pohodový, vyzkoušený poznávací program s průvodcem, který Vás provede romantickým městem nad Seinou ! Možno zakoupit i samostatnou dopravu či další sedačku oběma směry za 2.290,- Kč !!!

UBYTOVÁNÍ V HOTELU PREMIERE CLASSE = POKOJE S VLASTNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM ! (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)


Stravování: bez stravy

Možno doobjednat snídani v hotelu.
Základní cena zájezdu je bez stravování !!! Stravování je možno v hotelu 1 x krát ! Jedna snídaně kontinentální bufet na osobu stojí 140,- Kč (možno 1 x na osobu) !

Doprava: autokarem

Odjezdy z celé ČR - odjezdová místa viz níže v programu zájezdu !!! V termínu od 11.12.2014 ještě odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!

Ubytování: hotel

1-3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a BTV = hotel Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) (NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 SE SPOLEČNÝMI WC A SPRCHAMI NA CHODBĚ!)- v základní ceně 3-lůžkové pokoje !!! Dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje (resp. obsazení pokoje dvěma či jednou osobou !) za příplatek = dvoulůžkový za 2x180,- Kč=celkem 360,- Kč, jednolůžkový pokoj za 720,- Kč !

Program zájezdu

1. den: Odjezdy z celé ČR BEZ PŘÍPLATKU !!! ! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy v hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
Nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !

Na skok do Paříže !
/S námi rychle, kvalitně, často a levně do Paříže !/
Program zájezdu:
1. den:
Ve 12.30 hodin odjezd z Nového Boru, ve 13.30 hodin z Liberce, ve 14.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 16 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Hradce Králové ve 14 hodin, z Plzně od výstaviště v 17.30 hodin, v 09.30 z Ostravy, v 11.00 z Olomouce, ve 12.30 z Brna, ve 13.45 z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Francie.

2. den: 2. den:
Dopoledne příjezd do Paříže, Eifelova věž, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elysées, náměstí Svornosti /Place de la Concorde/, Tulerijské zahrady, Louvre nebo muzeum d´Orsay, vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

3. den: 3. den:
Po snídani odjezd na prohlídku moderní čtvrtě La Defense, přejezd do blízkosti Pantheonu, prohlídka, bulvár Saint Michel, Lucemburské zahrady, Senát, bulvár Saint Germain, Latinská čtvrť, Řecká čtvrť, Notre Dame, Radnice, Pompidou Centre, Montmartre, bazilika Sacré-Coeur, náměstí malířů, Moulin Rouge, Pigale, večerní okružní jízda k Eifelově věži. Mezi 22. a 23. hodinou z Paříže odjezd do ČR. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !

4. den: 4. den:
Tranzit Francií a Německem do ČR. Odpoledne a večer příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 14 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
50 – 70 EURO na vstupy a drobné suvenýry a také na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem. Vstupy: Eifelova věž cca 12 - 17 EURO, loď cca 12 EURO, metro a lanovka na Montmartre cca 6 EURO. Louvre a Museé d´Orsay cca 12 EURO, Pantheon cca 10EURO - pro mladé z EU do 25 let státní památky ZDARMA.
Cena zájezdu: 1.999,- Kč
/původní cena: 3.990,-Kč/
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Pouze doprava nebo další sedačka oběma směry : 2.290,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu luxusním busem (VIDEO-DVD, KLIMA, WC), 1 x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2-lůžkové a 1-lůžkové pokoje, pojištění CK, průvodce CK.
Cena neobsahuje: místní poplatky a taxy: 990,- Kč (vjezdy do měst, pobytové taxy atd.),
Příplatky:
na 2-lůžkový pokoj: 180,- Kč/os.=celkem 360,- Kč!, 720,- Kč na 1-lůžkový pokoj, stravování: možno celkem 1x v hotelu: kontinentální snídaně 140,-Kč/os./den,komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140Kč, místní poplatky (vjezdy-vstupy do center měst, taxy atd.): 990,- Kč.
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !